skip to Main Content

Meet
Abdullah!_

Vragen over dit onderwerp?

In onze zoektocht naar extra bemanning voor onze servicedesk hebben wij een geschikte kandidaat gevonden. Wij zijn zeer enthousiast om Abdullah Uslu te mogen verwelkomen! Inmiddels weet Abdullah al aardig hoe het hier reilt en zeilt op de afdeling omdat hij sinds vorige week in dienst is getreden. Graag stelt hij zich aan jullie voor;

Hi! Mijn naam is Abdullah Uslu, 23 jaar oud, opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Leerdam. Een echte Leerdammer dus 🧀. In het verleden heb ik de opleiding voor onderwijsassistent gevolgd maar hier ben ik uiteindelijk mee gestopt omdat ik toch meer interesse had in ICT. Daarom ben ik geswitcht van opleiding en onlangs afgestudeerd. Met het MBO-Niveau 4 diploma als ICT beheerder op zak ben ik gaan zoeken naar een leuke ICT organisatie in de regio en zo terecht gekomen bij VelzArt.

Bij VelzArt ga ik aan de slag als eerstelijns servicedesk medewerker. Ik vind het ontzettend leuk om problemen op te lossen waar de klant geen, maar ik wel verstand van hebt. Daar krijg ik energie van. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd actief bezig te zijn! Ik ga graag wandelen en doe ook aan boksen en worstelen.

ab

Wij heten Abdullah van harte welkom bij onze club!

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Wellicht ook interessant

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange