skip to Main Content

De verhuizing
is aanstaande_

Vragen over dit onderwerp?

Verhuizing VelzArt

Na maanden van voorbereidingen & verbouwingen is het moment bijna daar: de verhuizing naar Zaltbommel! Vanaf 31 januari aanstaande zullen we werkzaam zijn vanuit onze nieuwe locatie. Er is één belangrijke wijziging die echter per direct van kracht zal zijn en waar we jullie graag in mee willen nemen: bezoek aan VelzArt is alleen nog mogelijk op afspraak!

Voor onze huidige locatie in Waardenburg geldt dat wij op dit moment starten met het leegruimen van ons pand en stilletjes aan wat zaken gaan verhuizen richting Zaltbommel. O.a. de balie (ten dele) en ons reparatiecentrum zullen worden afgebroken waardoor de inloop ontvangst niet meer mogelijk is. Dit is direct ook een voorbode voor onze nieuwe locatie.

Nieuwe locatie

Het pand aan de Oude Bosscheweg 5 in Zaltbommel, onze nieuwe locatie, is volledig eigendom van VelzArt. Een vraag die we de afgelopen periode veelvuldig hebben gekregen en hiermee direct beantwoord. De vorige eigenaar ACCON AVM zal echter nog wel aanwezig blijven op de begane grond en 1e verdieping. Wijzelf doen onze intrede op de 2e, 3e en 4e verdieping. Een afspraak is om deze reden ook noodzakelijk, we zitten niet bij de entree van het pand.

We hebben daarnaast besloten om te stoppen met de spontane inloop van klanten voor reparaties of bestellingen. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat klanten die hier gebruik van maken tot een minimum is beperkt. We zullen hier dan ook geen personeel meer voor vrij maken. Deze collega’s zetten we in binnen ons team Service, om zo hier verder te werken aan en met de dienstverlening voor onze klanten.

Mocht de berichtgeving tot enige vragen leiden dan horen we deze natuurlijk graag. Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op de website. Tevens is dit formulier te gebruiken voor een afspraak op locatie.

We blijven VelzArt – Het antwoord op ICT. We gaan alleen naar Zaltbommel. Kopje koffie doen? Bel ons gerust.

VelzArt – Hét antwoord op ICT
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel
Gelderland

Dit artikel is geschreven door

Wesley Born

Directeur
wborn@velzart.nl

Wellicht ook interessant

VOXTUR kiest VelzArt als nieuwe ICT-partner

Wij zijn trots dat VOXTUR, een consultancybureau op het gebied van AFAS software en organisatieontwikkeling, VelzArt het vertrouwen heeft gegeven als haar nieuwe ICT-partner.

Back to Work

De eerste dag na de vakantie is meestal niet iets waar we écht naar uitkijken. Het is toch wel lekker als dan de lees-load van vroeger tot het verleden behoort.

Onze nieuwe collega Robert

Maak kennis met onze nieuwe support engineer. Een functie die perfect bij hem past, want met zijn jarenlange ervaring is hij direct van toegevoegde waarde voor onze servicedesk.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange