skip to Main Content

Domeinnaamregistratie_

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Domeinnaam overnemen

Ben je doorverwezen naar deze pagina? Helaas, dan is de domeinnaam waar je op hebt geklikt al geregistreerd voor en door één van onze klanten. Heb je interesse in deze domeinnaam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen het contact leggen met de houder van de domeinnaam om te kijken of er mogelijkheden zijn. Domeinnaamregistratie regelen we razendsnel voor je.

Snel domeinnaam registratie

Domeinnaamregistratie door VelzArt? Wij zijn partner van diverse registratie organisaties waaronder SIDN voor .nl domeinnamen. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om andere extenties als .com, .eu, .shop of .amsterdam te registreren. Wil je weten of een bepaalde domeinnaam beschikbaar is neem dan contact met ons op. We zullen onze bronnen raadplegen om te achterhalen of de domeinnaam geregistreerd is en/of beschikbaar is voor verkoop.

Interesse in professionele hosting diensten?
VelzArt is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het MKB, zo ook hosting. E-mail, een website, een app of gewoon puur registratie? We helpen je graag verder met een goed advies. Neem contact met ons via het onderstaande formulier of bel een van onze medewerkers op 0418 712401.

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange