skip to Main Content

Werkplekken waar
we achter staan_

Altijd & overal
veilig aan de slag

De ideale veilige werkplek is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar veiligheid is altijd belangrijk, net als de beschikbaarheid van de werkplek: waar en wanneer dan ook. Stel je een nieuwe medewerker voor. Wat heeft hij of zij nodig? Een laptop, e-mail, Microsoft 365, CRM-software, toegang tot SharePoint, een vaste telefoon, een mobiele telefoon… Maar wie regelt dat allemaal? Daar komen wij om de hoek kijken. Wij zijn namelijk het antwoord op al jouw ICT-vragen. Dankzij onze ervaring weten we wat iemand nodig heeft en met de juiste afspraken is het zo geregeld.

werkplek

Altijd & overal
veilig aan de slag

De ideale werkplek is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar veiligheid is altijd belangrijk, net als de beschikbaarheid van de werkplek: waar en wanneer dan ook. Stel je een nieuwe medewerker voor. Wat heeft hij of zij nodig? Een laptop, e-mail, Microsoft Office, CRM-software, toegang tot SharePoint, een vaste telefoon, een mobiele telefoon… Maar wie regelt dat allemaal? Daar komen wij om de hoek kijken. Wij zijn namelijk het antwoord op ál jouw ICT-vragen. Dankzij onze ervaring weten we wat iemand nodig heeft en met de juiste afspraken is het zo geregeld.

werkplek

Overal toegang
tot documenten,
e-mail en meer…

Microsoft 365

Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook: voor veel organisaties vormen ze de basis. Binnen Microsoft 365 gaan ze bovendien hand-in-hand met een Exchange e-mailoplossing. Ooit klonk de krachtige beschrijving van Microsoft: ‘Overal en altijd de beschikking over e-mail, contactpersonen en agenda’. Inmiddels zijn we verder, toch? Veel verder! Microsoft 365 biedt ondersteuning voor ieder type organisatie, van klein tot groot, met een grote nadruk op samenwerken en productiviteit. Bovendien werk je altijd met de laatste versie.

Werken met office 365
veiligheid

Veilige online werkplek

Dankzij clouddiensten is het steeds makkelijker om op wisselende werkplekken met je eigen software te werken. Maar betekent ‘makkelijk’ ook niet: ‘minder veilig’? Als het aan ons ligt niet! Veiligheid en beschikbaarheid zijn een prima combinatie, als je maar weet hoe. Wij nemen je graag mee in deze wereld. Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt, die op een veilige én gemakkelijke manier ondersteunen bij datgene wat écht belangrijk is.

ICT beheer

Hard- & software

Een veilige werkplek bestaat in de basis uit een stuk hardware en software en uiteraard leveren we deze. Onze keuze voor een merk of leverancier is vrij eenvoudig en gestoeld op de volgende principes: kwaliteit, garantie & levertijd. We zijn trouw aan onze leveranciers en merken. We zijn selectief. Hiermee garanderen we ook op dit gebied de kwaliteit waar we achter staan, samen met onze partners.

Kwaliteit,
garantie &
levertijd.

Herbert van Doorn

Herbert van Doorn – Advado
allround HR-dienstverlening

In het vakgebied salarisverwerking is de veiligheid van data een absolute must.

All-in onbezorgd werken

VelzArt is al vele jaren onze ICT partner. We zijn een moderne salarisverwerker met een adviesfunctie richting Human Resource Management. Het mag duidelijk zijn dat privacy en veiligheid van data voor ons een speerpunt is. Met de opkomst van cloud oplossingen is dit eigenlijk alleen maar belangrijker geworden.
Het netwerk, de veilige werkplekken, de toegang tot de cloud, de opslag, externe software, eigenlijk alles wordt met regelmaat onder de loep genomen om te kijken of het nog veilig genoeg is.

klantquote

ICT is eigenlijk net als een auto, het moet gewoon werken. Onze prioriteit ligt altijd bij het ontzorgen van de klant. ICT moet hier ondersteunend bij zijn. De combinatie van ICT én telefonie oplossingen via VelzArt zorgt ervoor dat wij onbezorgd kunnen werken en kunnen doen waar we goed in zijn.

klantquote
werkplek

Productiviteit

ICT moet werken gemakkelijk(er) maken. Maar hoe zorgen we ervoor dat mensen beter met elkaar samenwerken, communiceren en het maximale uit de (werk)dag halen? Laten we vooropstellen: ook wij kunnen niet toveren. Maar we kunnen wél zorgen voor duidelijke, efficiënte ICT-voorzieningen, waar werknemers enthousiast van worden. Dankzij die oplossingen (én de energie die dat oplevert) kan je organisatie stappen maken. Hoe we dat doen? Daar gaan we je niet nodeloos mee vermoeien. Geen vuistdikke rapporten dus, wel duidelijkheid en oplossingen.

Een netwerk is de verbindende factor tussen computers, servers, printers en alle andere hardware die direct verbonden is met het internet. Met name die laatste factor, internet, zorgt ervoor dat veiligheid geboden is. Ingewikkeld? Valt mee. ENOA is het cement tussen de stenen van veiligheid en monitoring. We controleren, registreren en alarmeren daar waar het nodig is. En intussen profiteren jij en je collega’s van een goed werkend, veilig en toegankelijk netwerk.

Ook in een wereld die ICT ademt, blijven veel zaken mensenwerk. Zoals service en dienstverlening. Ons Serviceteam staat voor je klaar. Dankzij ENOA zijn wij volledig op de hoogte van je klantomgeving, waardoor we bij vragen of problemen snel kunnen schakelen. Zijn er calamiteiten? Dan signaleren we die met onze ENOA-monitoring al in een vroeg stadium. Vaak hebben we het probleem zelfs al verholpen voordat jij en je collega’s er iets van merken.

ICT beheer

Netwerk & Server

VelzArt het antwoord voor
complete werkplekken_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange