skip to Main Content

Microsoft
Power Apps_

Hoe een briljant app-idee tot leven komt

Je loopt rond met een briljant idee voor een nieuwe app maar het inhuren van een ontwikkelaar kost veel geld. Uiteindelijk is de investering die je moet doen het struikelblok. Gelukkig is er nu een goedkoper alternatief waar wij jou bij kunnen helpen. Met Microsoft Power Apps zetten wij jouw idee om in een geweldige app zonder daarvoor maar één regel te hoeven programmeren.

Microsoft PowerApps

Hoe een briljant app-idee tot leven komt

Je loopt rond met een briljant idee voor een nieuwe app maar het inhuren van een ontwikkelaar kost veel geld. Uiteindelijk is de investering die je moet doen het struikelblok. Gelukkig is er nu een goedkoper alternatief waar wij jou bij kunnen helpen. Met Microsoft Power Apps zetten wij idee om in een geweldige app zonder daarvoor maar één regel te hoeven programmeren.

werkplek

Data wordt toegankelijk met Microsoft Power Apps

Wat is Power Apps?

Power Apps is onderdeel van het Powerplatform van Microsoft. Andere onderdelen die onder het powerplatform vallen zijn Power BI en Automate (voorheen Flow). Power BI biedt op een slimme manier inzicht in data, Automate zorgt ervoor dat je tijdrovende processen kan automatiseren.

Maar wat kan je nu allemaal met deze applicatie, en waarom zou je dit willen gebruiken? Lees hieronder verder bij ‘aan de slag met Power Apps’ of neem vrijblijvend contact met ons op.

Microsoft PowerApps
Powerapps mobile

Wat kun je met Power Apps?

Om aan de slag te gaan met Microsoft Power Apps heb je enkel een Microsoft 365 licentie nodig. Ben je in bezit van een Microsoft 365 licentie dan kun je in een handomdraai zelf een eenvoudige applicatie bouwen, delen en verbinden met andere diensten. Om te beginnen met het bouwen van een eigen app ga je naar de startpagina van Power Apps. Login met je Microsoft account en maak een keuze uit de verschillende voorbeeld-apps die voor je klaar staan. Natuurlijk kun je ook blanco beginnen, kies dan voor een leeg scherm.

Power Apps biedt standaard een breed scala aan mogelijkheden. Ben je op zoek naar een geavanceerde applicatie voor jouw bedrijf? Denk aan een declaratie app, verlofaanvraag app of een werkbonnen app. Dit zijn allemaal voorbeelden die voor veel bedrijven toepasbaar zijn. VelzArt denkt graag met je mee.

Wij denken
met je mee

Dankzij Power Apps wordt informatie vastleggen leuker, goedkoper en sneller. Stap af van papieren formulieren en start met Microsoft Power Apps! De mogelijkheden zijn bijna oneindig, wij denken graag mee in hoe we het voor jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Onze Power Apps ontwikkelaars zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Power Apps en kunnen jou helpen met elk vraagstuk.

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange