skip to Main Content

VelzArt kiest
voor Nivo_

Vragen over dit onderwerp?

Een lees meer titel met direct een kanttekening. Zoals bekend zijn we sinds februari ‘inwoner’  van het prachtige Zaltbommel en wat doe je als je ergens nieuw bent? Juist, we proberen te integreren. Zo hebben we direct lokale ondernemers als LSH (Beveiliging) en Foodcase (Catering) ingeschakeld en zijn we lid geworden van de SOBZ. En toen? We kwamen in gesprek met de voetbalvereniging Nivo Sparta en na diverse contacten zijn wij we hier inmiddels toegetreden tot de Business Club. 

We kiezen hier niet alleen voor Nivo uiteraard, vandaar ook de kanttekening. Eerlijk is eerlijk, voetbal maakt een belangrijk onderdeel van de wereld van onze medewerkers uit (zie ook de referentielijst 😊). We zijn daarnaast ook sponsor van W.N.C. , de club uit Waardenburg, daar waar wij eerder ons kantoor hielden. Maar VelzArt draagt ook andere sportverenigingen en sociale instellingen al jaren een warm hart toe. We moeten, net als ieder bedrijf, keuzes maken en in deze hebben we (ook) gekozen voor Nivo Sparta. De club heeft natuurlijk een prachtige uitstraling, een groot ledenaantal met bijbehorende supportersschare en daarbij ook nog een goed georganiseerde businessclub. Voor ons was dit laatste ook echt een belangrijk element om ons aan te sluiten, al hielp de uitleg van de afkorting NIVO ook. Na Inspanning Volgt Ontspanning 🥳.

We kijken uit naar de komende evenementen op Sportpark de Watertoren en wensen de Spartanen veel succes in de laatste fase van de competities voor jong & oud.  

Referentielijst:

Deelnemer Club(s) Functie
Danny van den Heuvel V.V. DSC Just-in
Yoeri van den Oever V.V. DSC FC gezelligheid
Jacob Lunenberg V.V. Wadenoijen en V.V. Rhelico Fluitert & toptransfer
Niels den Hild V.V.Tricht Duizendpoot met twee linkervoeten
Mike van Burk V.V.Tricht & V.V. Opijnen Rots in de branding
Roy Dekker M.V.V. ’58 Rustend lid
Mark Dekker M.V.V. ’58 Broer van rustend lid
Stephanie Plugers VV Hedel Voetbalvrouw
Barbara van Oosterhout G.V.V. Voetbalmoeder
Mirjam Vermasen – Grisel V.V. Wadenoijen Voetbalmoeder

Dit artikel is geschreven door

Niels den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Wellicht ook interessant

Klantcase: Brux

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, MS Power BI en de klant Brux zorgt voor een brede en goed doordachte telefonie oplossing.

Klantcase: Tallpack International

Sinds 2014 verzorgt VelzArt de complete automatisering voor Tallpack. Dat betekent dat wij alle ICT zaken van A tot Z voor hen verzorgen.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange