skip to Main Content

Van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’
met Power BI

Vragen over dit onderwerp?

Door de digitalisering om ons heen ontkom je er niet meer aan dat je bedrijfsdata in een hoog tempo groeit. Helaas ontstaat er ook een wildgroei aan ongestructureerde data, waardevolle data!

Power BI als bouwsteen
Power BI is gericht op integratie en structureren van data. Zo zijn er voor verschillende databronnen connectoren naar alle bekende systemen van Microsoft, waaronder Dynamics 365, maar ook naar andere systemen als MySQL, Google Analytics en vele andere.

Bedrijven willen steeds meer datagedreven werken. Waarom? Op basis van data kan je beter en efficiënter beslissingen nemen. Onze BI oplossingen helpen je bij het omzetten van de beschikbare bedrijfsinformatie tot een geavanceerd dashboard. Denk hierbij o.a. overzichten van winstgevende klanten, concurrentiepositie, lopende projecten, verlofuren en nog een tal van andere mogelijkheden!

Visueel voorbeeld van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’ met Power BI:

Benieuwd wat de mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via 0418 712 401 of sales@velzart.nl voor meer informatie. We denken graag met je mee!

Dit artikel is geschreven door

Arjan Brokelman

Business Consultant
abrokelman@velzart.nl

Recente publicaties

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange