skip to Main Content

Van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’
met Power BI

Vragen over dit onderwerp?

Door de digitalisering om ons heen ontkom je er niet meer aan dat je bedrijfsdata in een hoog tempo groeit. Helaas ontstaat er ook een wildgroei aan ongestructureerde data, waardevolle data!

Power BI als bouwsteen
Power BI is gericht op integratie en structureren van data. Zo zijn er voor verschillende databronnen connectoren naar alle bekende systemen van Microsoft, waaronder Dynamics 365, maar ook naar andere systemen als MySQL, Google Analytics en vele andere.

Bedrijven willen steeds meer datagedreven werken. Waarom? Op basis van data kan je beter en efficiënter beslissingen nemen. Onze BI oplossingen helpen je bij het omzetten van de beschikbare bedrijfsinformatie tot een geavanceerd dashboard. Denk hierbij o.a. overzichten van winstgevende klanten, concurrentiepositie, lopende projecten, verlofuren en nog een tal van andere mogelijkheden!

Visueel voorbeeld van ‘losse data’ naar ‘gestructureerde data’ met Power BI:

Benieuwd wat de mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via 0418 712 401 of sales@velzart.nl voor meer informatie. We denken graag met je mee!

Dit artikel is geschreven door

Arjan Brokelman

Business Consultant
abrokelman@velzart.nl

Recente publicaties

Maak kennis met Stèphanie

Stèphanie heeft al heel wat avonturen binnen de IT in haar carrière afgelegd, nu komt ze ons team versterken op de afdeling commerciële binnendienst.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange