skip to Main Content

Wij gaan
verhuizen_

Vragen over dit onderwerp?

Samen groeien wij verder!

De afgelopen jaren zijn wij flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, zijn wij toe aan de volgende stap. Dit heeft ons doen besluiten om onze deuren in Waardenburg na 14 jaar te sluiten.

Met het oog op de toekomst waren wij al een lange tijd opzoek naar een geschikte locatie met veel doorgroeimogelijkheden, meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken. Het resultaat? Een prachtig pand net buiten het historische centrum van Zaltbommel, zeer goed bereikbaar vanaf de A2 en Station Zaltbommel aan de spoorlijn Utrecht – ’s-Hertogenbosch. Kortom wij kunnen jullie straks nog beter van dienst zijn.

Het pand is in 2000 gebouwd en van alle gemakken voorzien. Op dit moment wordt het kantoor nog flink verbouwd en zijn alle werkzaamheden in volle gang. Onze interieurarchitect gaat zorgen voor een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar wij de komende jaren lekker aan de slag kunnen.

Een nieuw kantoor in coronatijd?

Er zullen genoeg ondernemers zijn die denken:

“Is het wel zo verstandig om in coronatijd, waarin iedereen thuis kan werken, uit te breiden naar meer kantoorruimte?”

Het afgelopen jaar zijn wij net als veel bedrijven het thuiswerken nog verder gaan omarmen. Er ontstaan steeds meer flexibele werkplekken. Toch hebben wij zelf gemerkt dat mensen juist veel waarde hechten aan hun eigen werkplek op kantoor. Dat geeft ze energie. Het geeft ze veel meer betekenis dan wanneer ze in hun eentje thuis achter de laptop hun taken afronden.

Maar wij stimuleren ook zeker het virtuele vergaderen en zullen onze nieuwe vergaderruimtes hier helemaal op in gaan richten met professionele toekomstvaste video collaboration oplossingen die we ook willen gaan demonstreren bij onze klanten. Het kantoor transformeert daardoor nog meer naar een plek die medewerkers verenigt en het menselijke gezicht van een bedrijf weerspiegelt.

Ons nieuwe adres vanaf januari 2022

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je graag persoonlijk bijgepraat worden rondom de verhuizing? Stuur een e-mail naar sales@velzart.nl of bel 0418 712401.

Vanaf eind januari 2022 zijn dit onze nieuwe adresgegevens:

VelzArt – Hét antwoord op ICT
Oude Bosscheweg 5
5301 LA Zaltbommel
Gelderland

Wij verwelkomen jullie graag tegen die tijd op onze nieuwe locatie!

Dit artikel is geschreven door

Wesley Born

Directeur
wborn@velzart.nl

Wellicht ook interessant

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange