skip to Main Content

Brabantse versterking
voor Team Sales_

Vragen over dit onderwerp?

Wederom willen wij een nieuwe collega voorstellen. Met veel passie voor zijn werk komt Laurens Niks ons team sales versterken. Hij stelt zich graag even voor aan jullie!

Mijn naam is Laurens en ik woon met mijn vriendin Nanda en kat Dikkie in het prachtige Rosmalen. Ik ben een Bourgondiër in hart en nieren. Als ik niet zelf in de keuken sta, zit ik graag in een restaurant of op het terras. Daarnaast hou ik van reizen. Ik vind het heel inspirerend om verschillende landen en culturen te leren kennen. Eten en drinken is ook onderdeel van deze ontdekkingsreis (daar heb je de rode draad weer). Ook vind ik het heerlijk om te bewegen door te fitnessen en te wandelen. Verder verlies ik mezelf graag in een goede serie of film.

Mijn carrière is na een succesvolle eindstage ooit begonnen binnen de recruitment. Hier heb ik bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan, met name op het gebied van sales. Vooral de klantkant vind ik interessant. De laatste twee jaar heb ik veel IT-gerelateerde opdrachten ingevuld. Tussendoor heb ik een uitstapje gemaakt naar de retail. Voor IT-gerelateerde producten van A-merken zorgde ik er altijd voor dat de schappen er spic en span bijstonden en dat de voorraad goed op peil was. Daarnaast onderhield ik de relatie met de retailers en gaf ik training over de producten aan het winkelpersoneel. Voordat ik bij VelzArt begon heb ik HR-software verkocht in het zonnige Zuiden en soms ook door heel Nederland.

Net voor de kerst kwam VelzArt bij mij op de radar. Na een drietal hele warme en inspirerende gesprekken ben ik 1 februari gestart als Accountmanager. Als salesman, word ik blij van new business. Dit zal dan ook mijn focus zijn uiteindelijk. Maar eerst kennismaken en alles leren over de wereld van VelzArt. De eerste 2 weken zitten er al op en ik kan niets anders zeggen dan dat ik een ontzettend warm welkom heb gehad. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

Klantcase: Brux

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, MS Power BI en de klant Brux zorgt voor een brede en goed doordachte telefonie oplossing.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange