skip to Main Content

Gezelligheid bij
Q2 kwartaalmeeting_

Vragen over dit onderwerp?

VelzArt heeft de afgelopen maanden een flinke groei meegemaakt. Niet alleen in het aantal klanten dat we bedienen, maar zo hebben we ook een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. En niets laat dat beter zien dan een gezellige barbecue met alle Velzartdianen na afloop van de Q2 kwartaalmeeting.

Tijdens de kwartaalmeeting kwam iedereen bijeen om, onder het genot van een hapje en drankje, te luisteren naar een presentatie van Wesley Born en Bart van Velzen. De meeting stond in het teken van groei, zowel op klant-level als de ruimte die we maken voor persoonlijke groei binnen de organisatie. Altijd leuk om bij elkaar te zitten en gezamenlijk weer de doelen te bepalen en om terug te kijken.

De avond werd besloten met een heerlijke ‘Smokey’ barbecue van Arisse Vleesch, keurslager waarbij we meteen de zomervakantie inluiden.

Kortom, wederom een geslaagde avond!

Wil jij bij onze volgende kwartaalmeeting aanwezig zijn? We zoeken nog mensen! Kijk snel op

werkenbijvelzart.nl

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Nieuwe media
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

We kijken uit naar je vraag…

Office upgrade offerte aanvragen
Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange