skip to Main Content

Documenten digitaal
laten tekenen!

Vragen over het
instellen van MFA?

In deze digitale tijd is het toch nog steeds wel een ding: een document goed laten keuren óf zelfs een document digitaal laten teken. In dit artikel gaan we in op twee opties om dit snel en eenvoudig te doen via Microsoft Teams.

Intern gebruik 

Wil je een document intern goed laten keuren dan kan dit volledig via Teams. Binnen Teams wordt dan gebruik gemaakt van het onderdeel “Approvals”, ofwel goedkeuring. Denk hierbij aan een offerte, een verander voorstel of een projectbeschrijving. Door het gebruik van approvals zorg je er voor dat de goedkeuring ook wordt vast gelegd, fijn voor zowel de persoon die aanvraagt als de persoon of personen die het goedkeurt.

Extern gebruik 

Wil je een document extern laten goedkeuren dan zijn de stappen bijna net zo eenvoudig. De ‘catch’ zit hem in deze wel in het gebruik van een extra abonnement bij of Adobé of Docusign maar deze kosten zijn te overzien, zeker wanneer het tekenen van documenten een regelmatig onderdeel uit maakt van de werkdag. Bij te tekenen documenten kan je denken aan arbeidsovereenkomsten, offertes of lange termijn contracten. Bekijk de onderstaande video voor een korte instructie:

Zowel Adobé als Docusign zijn hoogwaardige partijen om deze tekenverzoeken door te sturen. De ontvangende partij kan eenvoudig online een handtekening zetten en direct terugsturen door slechts 3 klikken. Jij, als verstuurder van de approval ontvangt het document na ondertekening direct terug met de handtekeningen er netjes onder.

We denken dat het schrijven van deze tekst meer tijd heeft gekost dan het versturen van dit document….

Meer weten? Laat het ons weten. 

Dit artikel is geschreven door

Niels Den Hild

Consultant Business Productivity
ndenhild@velzart.nl

Recente publicaties

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange