skip to Main Content

Gebruiksvriendelijke apps
voor bedrijven_

Bedrijfsprocessen optimaliseren via een APP? Ja, dat kan!

Ben je op zoek naar manieren om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen? Dan kan het laten maken van een app de oplossing zijn die je zoekt. Een app kan de workflow stroomlijnen en dagelijkse taken van jou en je medewerkers vereenvoudigen.

Bedrijfsprocessen automatiseren

Waar moet je beginnen als je een app wilt laten maken? Ten eerste moet je bepalen wat voor een soort repeterende en handmatige bedrijfsprocessen er zijn, daarna bespreek je met onze Team 365 Consultant of deze stappen op een eenvoudige manier te automatiseren zijn. Daarna zullen wij deze processen bundelen en beschikbaar maken binnen jullie eigen app.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor! Wij helpen jou met het bedenken van een maatwerk oplossing die aansluit op jouw wensen. Met eerlijk advies en een helder stappenplan, toveren we jouw idee om tot een succesvolle app.

“Denk goed na over de mensen die je app gaan gebruiken en hun specifieke behoeften. Je doelgroep is eerder geneigd je app te gebruiken als die eenvoudig en intuïtief is.“

Leon Minnee, Power App ontwikkelaar bij VelzArt

Benut de veelzijdigheid van apps

Apps zijn tegenwoordig verantwoordelijk voor 86% van al het mobiele gebruik. Maar een mobiele app is meer en veelzijdiger dan enkel een spelletje. Ze kunnen bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen, waardoor jouw medewerkers meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Ontwikkelt met Power Apps
Wij hechten veel waarde aan de gebruikerservaring. Een app moet snel zijn en doen wat de gebruiker wenst dat hij doet. Daarnaast moet de app stabiel en betrouwbaar zijn en naadloos koppelen met bestaande toepassingen of Microsoft 365.

Om dit te realiseren ontwikkelen wij in Power Apps van Microsoft. Power Apps is een suite met apps, services, en connectors die een snelle ontwikkelomgeving biedt om maatwerk apps te bouwen.

leon

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen voor de te bouwen app, plannen wij eerst een vrijblijvend gesprek zodat we precies weten wat jouw wensen zijn. Neem contact op via onderstaand formulier.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via:
Telefoon: 0418712401 of sales@velzart.nl

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange