skip to Main Content

Xelion: de complete
VoIP telefooncentrale_

Zakelijke telefonie

Xelion, het innovatieve telefonieplatform in de Cloud, biedt een zeer complete VoIP telefooncentrale waardoor bedrijven meer grip en inzicht krijgen op hun gespreks- en communicatieverkeer.

logo-xelion

Over Xelion

Xelion combineert op zeer gebruiksvriendelijke manier het bellen via een softphone, smartphone of een vast toestel. Zo worden flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid gecombineerd. Daarnaast is Xelion op maat in te stellen naar de wensen van iedere gebruiker. Zo kan de receptioniste in één oogopslag de aanwezigheid van haar collega’s bekijken op de softphone applicatie en kan de buitendienstmedewerker eenvoudig gesprekken doorverbinden via de smartphone app.

Een dagje thuiswerken? Met Xelion hoeven er geen toestellen meer af te worden gekoppeld en mee te worden genomen. Iedere medewerker kan vanaf huis communiceren zoals op kantoor.

Functionaliteiten van Xelion

  • Multi device - Makkelijk bellen vanuit een vaste telefoon, pc, laptop én smartphone.
  • All-in – Geen extra abonnementen, iedere gebruiker heeft de beschikking over alle functionaliteiten.
  • Gebruiksvriendelijk – Eenvoudig in gebruik en altijd goed bereikbaar.
  • Adresboek –Het complete adresboek altijd binnen handbereik op pc, laptop of smartphone.
  • Opnemen - Xelion maakt het mogelijk om gesprekken op te nemen en na te luisteren.
  • Innovatief & snel - Met één klik op de muis direct het nummer in beeld bellen.
  • Rapportages - Makkelijk rapporten genereren die bereikbaarheid en belgedrag inzichtelijk maken.

Slimme zakelijke telefonie

Met je eigen VoIP telefooncentrale van Xelion beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Professionele keuzemenu’s, klantvriendelijke wachtrijsystemen, callcenter functies en een koppeling van vast naar mobiel. Belangrijke onderwerpen voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

Ook integratie met Outlook en/of een CRM/ERP is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Het enige wat jouw medewerkers nodig hebben is een laptop of een mobiele telefoon met internetverbinding. Vervolgens kun je via de internetbrowser / mobiele app alle telefoonzaken regelen en zijn jouw medewerkers optimaal bereikbaar. Uiteraard zijn basisfunctionaliteiten als het in de wacht zetten van gesprekken, doorverbinden of het opzetten van groepsgesprekken een vanzelfsprekendheid.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Eén telefoonsysteem voor desktop, laptop en smartphone, dat klinkt als muziek in de oren! Xelion VoIP-telefonie van VelzArt brengt nog vele andere voordelen met zich mee. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Xelion 8 voor uw bedrijf?

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange