skip to Main Content

Uitgebreide telefonie
mogelijkheden_

Bereikbaar zijn
is een keuze!

Veel MKB-bedrijven moeten ‘altijd’ bereikbaar zijn. Herkenbaar? Goed nieuws: met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor. Bovendien bieden we alles wat daarbij voor extra gemak zorgt. Denk aan de samenvoeging van vaste en mobiele telefonie, waardoor plaats- en tijdonafhankelijke bereikbaarheid geen vraag meer is, maar een keuze.

telefonie

Elke dag vloeiend
en veilig aan de slag

Veel MKB-bedrijven moeten ‘altijd’ bereikbaar zijn. Herkenbaar? Goed nieuws: met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor. Bovendien bieden we alles wat daarbij voor extra gemak zorgt. Denk aan de samenvoeging van vaste en mobiele telefonie, waardoor plaats- en tijdonafhankelijke bereikbaarheid geen vraag meer is, maar een keuze.

werkplek

VoIP

VoIP staat voor Voice over IP, ofwel: bellen via internet. Deze manier van bellen biedt een summum aan functionaliteiten. De oplossing is schaalbaar, eenvoudig (zelf) in te stellen, flexibel qua instellingen en betaalbaar. Wist je bijvoorbeeld dat je medewerkers altijd en overal kunnen bellen met het (vaste) nummer van de zaak, ook als ze onderweg zijn? En dan hebben we het nog niet eens over de wachtrijen, wachtmuziek, vakantiestand, voicemail, noodnummers, conference calls, chatten, nummerplannen… Eigenlijk is alles mogelijk.

VoIP betekent ook flexibiliteit qua nummers. Huidige telefoonnummers kunnen direct worden bijgezet in het online platform. Zakelijke netnummers aanvragen, van lokale nummers als 0418 en/of 0345 tot nationale nummers 0800 en 0900, kan uiteraard ook via VelzArt.

Xelion VoIP

Eén telefoonsysteem voor desktop, laptop en smartphone, dat klinkt als muziek in de oren! Xelion VoIP-telefonie van VelzArt brengt nog vele andere voordelen met zich mee. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Meer over Xelion

Ovocom – Mobiele telefonie

Heb je wel eens van OVOCOM gehoord? Waarschijnlijk niet, want het is een van de best bewaarde geheimen in telefonieland. OVOCOM is ons eigen mobiele netwerk. Herkenbaar én betrouwbaar, want de ‘onderlaag’ is het netwerk dat voor Nederland het stabielst is en de beste dekking garandeert. We hebben er alleen ons eigen label aan gehangen. Ook 4G is geen probleem, zodat je via ons netwerk overal kunt bellen en internetten. En natuurlijk kun je bij ons ook de mobiele telefoons afnemen.

Vast & mobiel in één

We zouden bijna zeggen: dit is waar de magie begint. Bereikbaar zijn en bellen met een vast nummer van de zaak, een 088-nummer, een ander (mobiel) nummer of toch je privé mobiele nummer? Door vaste en mobiele nummers te combineren op één platform, ontstaan er legio mogelijkheden. Bang om door de bomen het bos niet meer te zien? Geen zorgen. Vertel ons wat je voorkeuren zijn, dan doen wij de rest.

ICT-integratie

Stel je voor: een klant belt. In je display zie je niet alleen zijn naam en nummer, maar ook de laatste openstaande actie, factuur, offerte en alle andere gewenste informatie. Is dat een vliegende start van het gesprek of niet? We realiseren het via koppelingen met ERP- en CRM-systemen. Ook het direct bellen door op een nummer te klikken is een super praktische toevoeging. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Zo laat je ICT werken voor de zaak!

Bellen via Microsoft Teams

De overgang van Skype for Business naar Microsoft Teams biedt veel mogelijkheden. Zelf werken we sinds 2017 met Teams en profiteren we van de opties voor interne, maar zeker ook externe communicatie. Bellen via het Teams-platform is dan ook de volgende stap, zeker voor internationaal georiënteerde organisaties. Overweeg je om stappen te maken met het Teams-platform? We helpen je er graag mee!

Microsoft 365
Microsoft Teams

VelzArt het antwoord op
maximale bereikbaarheid_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange