skip to Main Content

Overal een stabiele
internetverbinding_

Elke dag vloeiend
en veilig aan de slag

Een internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Maar je wil natuurlijk wél dat die verbinding stabiel en veilig is. Daarom leveren we verbindingen via zowel glasvezel, DSL en straal als ook via het mobiele netwerk (4G). Afhankelijk van wat jouw wensen zijn en wat in jouw situatie het beste resultaat oplevert. Treedt er onverhoopt toch een storing op? Ook dan zijn we er voor je.

internet

Elke dag vloeiend
en veilig aan de slag

Een internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Maar je wil natuurlijk wél dat die verbinding stabiel en veilig is. Daarom leveren we verbindingen via zowel glasvezel, DSL en straal als het mobiele netwerk (4G), afhankelijk van wat jouw wensen zijn en wat in jouw situatie het beste resultaat oplevert. Treedt er onverhoopt toch een storing op? Ook dan zijn we er voor je.

werkplek
veiligheid

Veiligheid

Een snelle internetverbinding betekent: prettig werken. En dát betekent weer dat je aan het einde van de dag met een goed gevoel afsluit. Maar hoe zorg je ervoor dat die enorme hoeveelheid dataverkeer veilig over die verbinding loopt? Daar zorgen wij voor, met eigen apparatuur, monitoring én onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat de data blijft waar het hoort.

Verbindingen

Op iedere locatie is internet te krijgen. Wel bepaalt de locatie in veel gevallen het type verbinding. Ook de internetbehoefte is bepalend voor de uiteindelijke keuze. Je kunt internet namelijk ook gebruiken voor telefonieverkeer, alarminstallaties of verbindingen tussen vestigingen. En hoe zit het met extra IP-adressen? Wij hebben de antwoorden en vertalen die in een eenvoudig, maar doeltreffend advies.

Zakelijk wifi netwerk aanleggen

Voor bedrijven is een stabiele wifi verbinding een must. Het is fijn dat werknemers op meerdere locaties binnen je bedrijf kunnen werken. Maar hoe zorg je nu voor optimale dekking, toegang op alle devices en een gastennetwerk? Allemaal vragen om even bij stil te staan. Je wilt natuurlijk een zakelijk wifi netwerk waar je op kunt vertrouwen

Wij regelen het graag voor je!

VelzArt het antwoord
op internet_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange