skip to Main Content

Bedrijfsmiddelen
financieren met
ICT lease_

Altijd de nieuwste
apparatuur

Tegenwoordig is het heel normaal, betalen voor het gebruik i.p.v. van bezit. Zijn de computers en randapparatuur in jouw organisatie aan vervanging toe maar wil je liever geen grote investering doen en het liefst maandelijks een overzicht van wat je betaalt? Dan is ICT hardware lease een geschikte optie!

werkplek

ICT hardware leasen

Met de ICT lease oplossing van VelzArt betaal je maandelijks een vast bedrag voor een x periode. Jij ontvangt van ons een passend advies over welke gecertificeerde hardware bij de behoeften van jouw organisatie aansluit. Dit kan IT apparatuur zijn zoals laptops, tablets, telefoons, beeldschermen, servers, printers of desktops. Het is maar net wat je nodig hebt.

Hardware leasen kan ook met een support contract. Met een support contract bij VelzArt houd jij de controle over de hardware en is de infrastructuur altijd beschikbaar.

Laptop lease zakelijk

Werken op een laptop is bijna onmisbaar in onze samenleving. Toch is een kwalitatief goede laptop geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden tot wel duizenden euro’s mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is zakelijk een laptop leasen ontzettend aantrekkelijk.

Het leveren van de laptop, uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je vragen hebben of treden er problemen op dan zijn wij er voor ondersteuning.

ICT lease voorbeelden

Bijna alle organisatie hebben een specifieke behoefte op het gebied van ICT. Een dokter voert immers hele andere werkzaamheden uit dan een sales manager. Daarom kun je bij ons hardware leasen op basis van de behoefte van je werknemers en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:

Laptop lease

Even een e-mailtje beantwoorden in de trein óf thuis die belangrijke presentatie afronden. Het is daarom cruciaal voor de productiviteit van je werknemers om gebruik te maken van een krachtige laptop. Met onze ICT lease oplossingen blijft dit betaalbaar!

Desktop/computer lease

Werk niet langer op een trage computer, maar kies voor snelle en stabiele apparatuur!

Telefoon leasen

Vaak hoort telefonie standaard bij de uitrusting van je medewerkers.

Beeldscherm leasen

Een goed beeldscherm dat meer rust geeft aan je ogen is op kantoor geen overbodige luxe. Wij adviseren je graag de juiste monitor.

Server leasen

Is jouw server aan vervanging toe dan is dit vaak een dure aangelegenheid. Server lease is gelukkig ook een optie. Dat betekent dat je de server gebruikt en in ruil hiervoor een maandelijks bedrag betaalt aan rente en aflossing. Aan het einde van de looptijd ben je volledig eigenaar van de server.

ICT lease iets voor jouw onderneming?

Het kan interessant zijn om de kosten uit te spreiden zodat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Onze ICT lease oplossing geeft je een beter overzicht in de uitgaven. Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat je maandelijks betaalt voor het leasen van hardware. Graag vertellen wij je de mogelijkheden en zetten de voor en nadelen voor- je op een rij.

VelzArt – hét antwoord op ICT_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange