skip to Main Content

Onze nieuwe collega
Arjan Klootsema_

Vragen over dit onderwerp?

Ontmoet Arjan, onze frisse aanwinst voor het team! Met zijn oog op commercie en zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst.

Kort geleden is Arjan met zijn vriendin en zoontje naar Haaften verhuisd. Zijn passies zijn Formule 1 en voetbal. Tevens is hij een trouwe FC Groningen-fan en blijft zelfs komend seizoen zijn club vol enthousiasme aanmoedigen in de Keuken Kampioen Divisie. Wie weet, kan Arjan binnenkort weer een wedstrijd van zijn geliefde FC Groningen bijwonen, nu ze relatief dicht in de buurt van veel KKD-clubs wonen. ⚽️😉

Over Arjan:

Mijn naam is Arjan Klootsema, 38 jaar en geboren en getogen in het noorden van het land; in de prachtige stad Groningen. De afgelopen 10 jaar heb ik in de binnenstad van Groningen gewoond en sinds januari dit jaar ben ik woonachtig in Haaften.

Ik sport graag. Zelf fiets ik onder andere graag lekker buiten in de natuur. Als het slecht weer is heb ik ook een goede hometrainer op zolder staan. Verder vind ik eigenlijk alle sporten wel leuk, maar in het bijzonder voetbal en Formule 1. Als FC Groningen-fan was het een lastig seizoen, maar goed als supporter van een club als FC Groningen calculeer je in dat verliezen erbij kan horen.

Hiervoor heb ik 7,5 jaar bij Menzis gewerkt als senior klantadviseur. Daarnaast zat ik in allerlei projectgroepen die het gemakkelijker moesten maken voor verzekerden om antwoord op de klantvraag te vinden, zowel digitaal via de website of via de Menzis-App, alsmede ook via persoonlijk klantcontact. Ook dacht ik mee over veranderingen op de werkvloer en beheerde ik mede de chatbot die via de website werd aangeboden aan verzekerden. Daarvoor heb ik een aantal jaar bij een groot landelijk werkend incasso- en deurwaardersorganisatie gewerkt, onder andere ook op de commerciële binnendienst. Mijn primaire taak was ‘koude acquisitie’ om nieuwe klanten te vinden die hun incassozaken wilden uitbesteden.

Samen met mijn vriendin Nicole en zoontje Tobias (2 jaar oud) zijn wij onlangs naar Haaften verhuisd. Nicole en ik hebben elkaar in 2017 ontmoet toen zij naar Groningen kwam om haar specialisatie tot kinderarts te gaan doen. Vorig jaar is ze afgestudeerd als kinderarts en vervolgens is ze gaan solliciteren en nu heeft ze een baan in deze regio. Vandaar dat we met ons drietjes zijn verhuisd. Het leven in dit deel van het land bevalt tot nu toe goed. De Betuwe is prachtig en we wonen erg centraal in Nederland.

Ongeveer vier weken geleden begon ik mijn avontuur bij VelzArt als commercieel medewerker binnendienst. Het hartelijke welkom van al mijn collega’s gaf me meteen een gevoel van thuis. Dankjewel! Ik kijk ernaar uit om er samen iets moois van te maken.

We zijn nog op zoek naar versterking!

Ons Team is nog niet helemaal compleet. We zoeken nog iemand voor buiten de lijnen. Als onsite support engineer in de buitendienst is geen dag hetzelfde. Problemen oplossen op locatie of juist nieuwe omgevingen opleveren, het hoort er allemaal bij.

Wellicht ook interessant

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange