skip to Main Content

ISO 27001 met
succes verlengd_

Vragen over dit onderwerp?

Een geslaagde audit

Midden tussen de verhuizing door is het ons wederom gelukt om de ISO 27001 certificering te verlengen. Was het een ideaal moment om dit tijdens deze periode te doen? Misschien juist wel! Ook in drukke tijden is het veilig omgaan met data en persoonsgegevens belangrijk uiteraard. Een verhuizing is één ding maar we hebben natuurlijk wel voor hetere vuren gestaan 😉. Een geslaagde audit in juist deze overgang van panden is een bevestiging van het feit dat we dit goed onder controle hebben. Het is en blijft één van de belangrijke pijlers van VelzArt en dus zijn we hier enorm trots op.

ISO certificering bij onze klanten

De term ISO certificering heeft bij een behoorlijk aantal klanten van ons doorgeklonken. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De vraag wat je als organisatie er allemaal voor moet doen (en laten) hebben we veelvuldig mogen beantwoorden. In 2021 hebben we daarnaast meerdere klanten ook mogen helpen bij dit certificeringstraject. Informatiebeveiliging betreft natuurlijk in veel van de gevallen ook zeker de ICT huishouding. De beveiliging van data binnen het Microsoft 365 segment is veel omvattend. Diverse van onze mensen hebben hiervoor ook speciale Microsoft certificering gevolgd om ons, maar ook onze klanten, hierin te adviseren en te ondersteunen.

ISO certificering is een intensief project maar uit eigen ervaring kunnen we wel zeggen dat het oprecht een toegevoegde waarde is, voor iedere organisatie.

Dit artikel is geschreven door

Walter van Heemskerk

ICT specialist
wvanheemskerk@velzart.nl

Wellicht ook interessant

Risky User of User at Risk

In deze maand van Cybersecurity Awareness, een onderwerp om even over na te denken: ben ik een Risky User of een User at Risk?

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange