skip to Main Content

Feestje op
de werkvloer _

Vragen over dit
onderwerp?

Afgelopen vrijdag op 1 april, geen grap, hadden we een klein jubileum feestje op de werkvloer vanwege twee jubilarissen! Niels was alweer 12,5 jaar bij ons in dienst. Ook Walter heeft heel wat ontwikkelingen binnen onze organisatie meegemaakt en was 5 jaar in dienst!

Het avontuur van Niels begon in 2009 en heeft de afgelopen jaren al heel wat verschillende petten op heb mogen doen mede ook door de groei van de organisatie. Van web development, verkoop, projectmanagement, facilitaire zaken tot werving & selectie en Microsoft 365 consultancy. Op dit moment werkt Niels veelal aan functionele oplossingen binnen het PowerPlatform van Microsoft. Een proces automatiseren, vraag het aan Niels!

Walter begon 5 jaar geleden bij VelzArt als 2e lijns Support Engineer binnen Team Service om vervolgens naar de buitendienst te gaan. Op dit moment is Walter werkzaam als ICT consultant waar hij onder andere uitbreiding en migratie trajecten realiseert. Tevens vervult hij de rol van Security Officer en is hij medeverantwoordelijk voor onze ISO 270001 certificering.

Niels en Walter, bedankt voor jullie trouwe inzet de afgelopen jaren en wij hopen dat jullie ook aanwezig zijn bij het volgende jubileum.

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange