skip to Main Content

Glasvezel
Zaltbommel _

Vragen over dit
onderwerp?

De krabbel is gezet, DELTA kiest voor een samenwerking met VelzArt en VelzArt heeft de handtekening gezet voor een nieuwe supersnelle glasvezelverbinding van DELTA Fiber.

Wat ons betreft kunnen binnenkort alle bedrijven in Zaltbommel razendsnel data streamen, up- en downloaden en stabiel online vergaderen met de komst van de nieuwste generatie glasvezel internet van ‘lokale’ Bommelse Vezel.

Wil jij zakelijk ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel in Zaltbommel, maar je hebt nog geen abonnement? Dan is dit nu dé kans om mee te doen. Tot 9 juli 2022, betaal je geen aansluitkosten (t.w.v. €1.570,-). Kiest 20% van de Bommelse bedrijven voor glasvezel dan gaat zeer binnenkort de eerste schop in de grond.

Voordelen van Bommelse Vezel:

✔ Geen aansluitkosten tot 9 juli 2022
✔ Lokale ondersteuning
✔ Aansluiting op ICT omgeving mogelijk
✔ Aansluiting op telefonie omgeving mogelijk
✔ Directe toegang tot professionele support
✔ Hoogwaardige diensten leverancier

Ontdek de mogelijkheden op www.bommelsevezel.nl en meld je aan.

Dit artikel is geschreven door

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange