skip to Main Content

BRAND NEW
OFFICE_

Vragen over dit
onderwerp?

BRAND NEW OFFICE! Vanaf vandaag zijn wij gevestigd in het prachtige pand in Zaltbommel aan de Oude Bosscheweg 5. Het adres op de Ringweistraat 2 in Waardenburg is inmiddels opgeleverd aan de volgende ‘bewoner’ en wat ons betreft dus een gesloten hoofdstuk!

Met trots onthullen wij een eerste blik van ons nieuwe kantoor in Zaltbommel waar ‘bijna’ alle werkplekken klaar zijn voor gebruik. Er wordt nog keihard aan de laatste twee verdiepingen gewerkt om ook deze begin volgende maand in gebruik te nemen. Wij zijn uiteraard volledig operationeel en bereikbaar via de welbekende contactgegevens. Let op: even binnen lopen is helaas niet mogelijk, maak voor een bezoek aan ons kantoor een afspraak! De koffie staat dan uiteraard voor je klaar.

Wij zijn nog op zoek naar een lekkernij uit Bommel voor bij de koffie, maar dat komt vast goed.

Tips zijn welkom!

Dit artikel is geschreven door

Bart van Velzen

Directeur
bvanvelzen@velzart.nl

Recente publicaties

MFA voor Microsoft 365 gebruikers

MFA op Microsoft omgeving wordt verplicht en in deze maand van de Cybersecurity Awareness maakt dit de perfecte aanleiding voor een informatief artikel.

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

We kijken uit naar je vraag

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange