ENOA - veilige werkplek

In de huidige tijd wordt er steeds meer gevraagd van de beveiliging van werkplekken. VelzArt levert al vele jaren beveiligingsdiensten voor werkplekken en servers. Met ENOA - veilige werkplek hebben we een variant ontwikkeld die het minimale doet aan uw systeem om veilig te kunnen werken: up-to-date virusscanner én een volledig up-to-date Windows besturingssysteem. Beide zijn eigenlijk de minimale voorwaarden waaraan een systeem moet voldoen om in deze tijd 'veilig' te zijn.

ENOA staat voor Extern Netwerk beheer Op Afstand wat zoveel betekent als dat uw systeem altijd online verbonden is met onze servers. Hierdoor kunnen wij direct en automatisch onderhoudswerk laten uitvoeren op uw systeem(en) maar ook signalen ontvangen van wanneer er bepaalde onderdelen niet goed lopen op uw systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan corrupte virusdefinities waardoor uw virusscanner goed lijkt te werken maar in werkelijkheid niet zo is. ENOA is software dat op uw systeem wordt geïnstalleerd waardoor u 24/7 door onze systemen beveiligd wordt.

De ENOA - veilige werkplek dienst bestaat uit de volgende onderdelen met als doel uw systeem veilig en up-to-date te houden.

  • antivirus/spyware bescherming 
  • antivirus/spyware software updates
  • 24/7 pro-actief monitoring
  • besturingssysteem update(s)
  • dagelijkse systeem controle (audit)
  • Bitlocker op de harde schijf

Upgrade / Additionele diensten
De ENOA - veilige werkplek is één van de basis diensten van ENOA - netwerk en serverbeheer. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen VelzArt Spamfilter die er voor zorgt dat ransomware en allerlei andere spam gerelateerde mail zoveel mogelijk buiten de deur blijft.

ENOA - veilige werkplek