ICT beheer

Het onderdeel ICT beheer is een veelomvattende verzamelnaam voor alle werkzaamheden en diensten gericht op het beheren van werkplekken, servers en netwerken. De focus ligt hier op beschikbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid.

ENOA - netwerk & serverbeheer
VelzArt biedt met ENOA een verzameling aan diensten die gericht zijn op veiligheid voor werkplekken, netwerken en servers. De kern van de dienst, de ENOA agent, zorgt ervoor dat na installatie alle aangesloten apparaten kunnen worden beheerd en gemonitord. De diensten van ENOA zijn 24/7 beschikbaar. Door de permanente connectie en proactieve diensten van ENOA biedt het de optimale bescherming in combinatie met maximale beschikbaarheid van ict middelen welke hoort bij iedere organisatie. ENOA is een product van VelzArt.

Hard- en software
VelzArt levert naast diensten ook hard- en software. We leveren de gebruikelijke hardware als desktops, notebooks, tablets, printers en allerhande netwerk en werkplek randapparatuur. We kiezen altijd voor A-merken die qua support en service passen bij onze organisatie. We leveren uiteraard ook software uit verschillende categorieën, van besturingssysteem software tot teken programma’s. Voor software pakketten als CRM en ERP schakelen wij met één van onze partners.