Microsoft Office 365

Sinds enkele jaren biedt Microsoft het traditionele pakket voor o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook aan onder de noemer Office 365. Office 365 werkt op basis van de Cloud met als uitgangspunt om de diensten overal, altijd en veilig beschikbaar te maken. Welke applicaties er beschikbaar zijn is uiteraard afhankelijk van het gebruikte pakket binnen de Office 365 omgeving. Dit pakket kan per gebruiker binnen een organisatie verschillen. De vertrouwde Microsoft Office applicaties zijn gecombineerd met webtoepassingen voor o.a. e-mail, agenda's, intranet, samenwerken en communiceren. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Volledige toegang via uw browser, tablet of mobiele telefoon of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg.

Office 365 voor organisaties
De complete Office 365 is allang niet meer het klassieke Office pakket van vroeger. Microsoft heeft zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van toepassingen die het onderling samenwerken binnen een organisatie stimuleren. Dit samenwerken focust zich op o.a. op onderlinge communicatie, het delen van data en het stroomlijnen en automatiseren van processen.

Office 365 logo

Uw Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.


Hulpmiddelen voor de professional

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.


Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.