Colocatie | VelzArt - ict & telefonie uit Waardenburg in West-Betuwe

Colocatie

VelzArt geeft haar klanten de mogelijkheid server(s) op onze colocatie te hosten. Niet alleen dan heeft u maximale bereikbaarheid en snelheid, maar ook VelzArt als betrouwbare partner achter de hand.

Alle centrale verbindingen in het datacenter zijn redundant uitgevoerd: systeemuitval wordt direct opgevangen. Het datacenter is voorzien van alle noodzakelijke fysieke en elektronische beveiligingssystemen, zoals een brandalarm met automatische gasblusapparatuur, geavanceerde rookmelders en een conditioneringssysteem voor de juiste constante temperatuur en luchtvochtigheid. Alle technieken zijn aanwezig om remote beheer volledig te ontzorgen.

We bieden in deze dienst de volgende producten aan:

Dedicated Server hosting
Uw server hosten / co-locaten in een professioneel beveiligd datacenter dat uitstekend bereikbaar is en voldoet aan alle hedendaagse eisen. Elke dicipline / functie en omgeving mogelijk. Volledig platform onafhankelijk, schaalbaar en betrouwbaar.

Virtual Server hosting
Een complete dedicated of shared hosting omgeving voor uw bedrijf. Elke dicipline / functie en omgeving mogelijk. Volledig platform onafhankelijk, schaalbaar en betrouwbaar. Helemaal naar uw wensen in te richten.

Koppeling met andere diensten
Indien een koppeling met uw kantoor, uw partner of een van uw andere omgeving(en) en locatie(s) wenselijk is? Dan voorzien we hierin, we hebben voldoende expertise in huis om dit helemaal naar uw wensen in te richten.