Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is een online cloud diensten pakket voor o.a. e-mail, agenda en contactpersonen.

De vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen worden daarbij gecombineerd met webtoepassingen voor o.a. e-mail, agenda's, intranet, samenwerken en communiceren. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Volledige toegang via uw browser, tablet of mobiele telefoon of u nu op kantoor bent, thuis of onderweg.


Uw Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschik je altijd over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. Dit betekent dat je vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.


Hulpmiddelen voor de professional

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.


Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's en teamchats ben je altijd gesynchroniseerd met je team.