Zakelijk | VelzArt - ict & telefonie - Waardenburg in West-Betuwe

Zakelijk

VelzArt is een “all-round” automatiseerder en leverancier van ICT producten en diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. Ons doel is uw organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied. Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere bedrijfsautomatisering, internet, hosting, telefonie en nieuwe media.

Via onze zakelijke afdelingen aan de Ringweistraat in Waardenburg bedienen wij een breed scala aan klanten van eenmanszaken tot MKB organisaties met maximaal honderd werkplekken. De diensten in combinatie met de producten zijn in de loop der jaren goed op elkaar afgestemd. De doelstelling van ons als organisatie is om de klant één plek te bieden waar ze met alle vraagstukken gericht op ICT terecht kunnen.

Persoonlijk contact maakt een belangrijk onderdeel van onze propositie naar klanten. Ondanks dat veel van onze ICT diensten vanaf afstand worden ingeregeld en bestuurd zorgen wij er altijd voor dat klanten ons als organisatie kennen en andersom.

Heeft u vragen over ons als zakelijk dienstverlener of wellicht over een concreet product of dienst, laat het ons dan weten.