skip to Main Content

Windows 365
Cloud PC_

Altijd de nieuwste
apparatuur

Met jouw Windows 365 Cloud PC werkplek kun je Windows, inclusief gepersonaliseerde apps, inhoud en instellingen veilig vanuit de Microsoft cloud naar elk apparaat. Moment suprême…  Altijd je data veilig in de cloud!

werkplek

Cloud PC – simpel, krachtig en veilig

Met de ICT cloud PC oplossing van VelzArt betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van jouw persoonlijke Windows 365 omgeving. Je ontvangt van ons een passend advies over welke cloud-specificaties bij de behoeften van jouw organisatie aansluit. Dit kan IT apparatuur zijn zoals laptops, tablets, telefoons, beeldschermen, servers, printers of desktops. Het is maar net wat je nodig hebt.

Laptop lease zakelijk

Werken op een laptop is bijna onmisbaar in onze samenleving. Toch is een kwalitatief goede laptop geen goedkope aanschaf. Er gaan honderden tot wel duizenden euro’s mee gepaard en zeker hoe meer wensen je hebt, des te duurder het wordt. Daarom is zakelijk een laptop leasen ontzettend aantrekkelijk.

Het leveren van de laptop, uitleg en verdere service behoren niet meer tot jouw zorgen. Mocht je vragen hebben of treden er problemen op dan zijn wij er voor ondersteuning.

ICT lease voorbeelden

Bijna alle organisatie hebben een specifieke behoefte op het gebied van ICT. Een dokter voert immers hele andere werkzaamheden uit dan een sales manager. Daarom kun je bij ons hardware leasen op basis van de behoefte van je werknemers en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:

Laptop lease

Even een e-mailtje beantwoorden in de trein óf thuis die belangrijke presentatie afronden. Het is daarom cruciaal voor de productiviteit van je werknemers om gebruik te maken van een krachtige laptop. Met onze ICT lease oplossingen blijft dit betaalbaar!

Desktop/computer lease

Werk niet langer op een trage computer, maar kies voor snelle en stabiele apparatuur!

Telefoon leasen

Vaak hoort telefonie standaard bij de uitrusting van je medewerkers.

Beeldscherm leasen

Een goed beeldscherm dat meer rust geeft aan je ogen is op kantoor geen overbodige luxe. Wij adviseren je graag de juiste monitor.

Server leasen

Is jouw server aan vervanging toe dan is dit vaak een dure aangelegenheid. Server lease is gelukkig ook een optie. Dat betekent dat je de server gebruikt en in ruil hiervoor een maandelijks bedrag betaalt aan rente en aflossing. Aan het einde van de looptijd ben je volledig eigenaar van de server.

ICT lease iets voor jouw onderneming?

Het kan interessant zijn om de kosten uit te spreiden zodat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Onze ICT lease oplossing geeft je een beter overzicht in de uitgaven. Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen wat je maandelijks betaalt voor het leasen van hardware. Graag vertellen wij je de mogelijkheden en zetten de voor en nadelen voor- je op een rij.

VelzArt – hét antwoord op ICT_

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange