skip to Main Content

Microsoft
Power Apps_

Wij maken Apps!

Ben je op zoek naar manieren om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen? Dan kan het laten maken van een app de oplossing zijn die je zoekt. Een App kan de workflow stroomlijnen en dagelijkse taken van jou en je medewerkers vereenvoudigen.

Van idee tot succesvolle app voor bedrijven

Waar moet je beginnen als je een app wilt laten maken? Ten eerste moet je bepalen wat voor soort app je nodig hebt en wat de belangrijkste functies moeten zijn. Denk na over wat je wilt bereiken met de app en welke taken of processen je wilt automatiseren.

Uiteraard sta je hier niet alleen voor! Wij helpen jou met het bedenken van een maatwerk app die aansluit op jouw wensen. Met eerlijk advies en een helder stappenplan, toveren we jouw idee om tot een succesvolle app.

“Denk goed na over de mensen die je app gaan gebruiken en hun specifieke behoeften. Je doelgroep is eerder geneigd je app te gebruiken als die eenvoudig en intuïtief is.“

Leon Minnee, Power App ontwikkelaar bij VelzArt

Microsoft power apps voorbeelden

Benut de veelzijdigheid van mobiele apps

Apps zijn tegenwoordig verantwoordelijk voor 86% van al het mobiele gebruik. Maar een mobiele app is meer en veelzijdiger dan enkel een spelletje. Ze kunnen bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen, waardoor jouw medewerkers meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.

Klantcases

Elk bedrijf is anders. Lees in onze klantcases hoe wij meedenken met oplossingen voor jouw bedrijf

Het gietvloerhuys

Vanuit de klant kregen wij het verzoek om gegevens uit een contactformulier om te zetten in een offerte. Inmiddels is dit verzoek omgezet in een ICT-oplossing die de basis verzorgd van de organisatie.

Naar case

Tallpack International

Sinds het begin van de samenwerking is er een echte vertrouwensband ontstaan. Zowel Tallpack als VelzArt zijn redelijk platte organisaties met korte lijnen en veel overeenkomsten in werkwijzen.

Naar case

Only for Men

Deze case verschijnt binnenkort.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ontzorgen met onze ICT oplossingen

stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Laatste ICT nieuws

ISO met Walter van Heemskerk

Wederom zijn wij onlangs geslaagd voor de ISO 27001 certificering. Walter is bij ons de ISO Manager en controleert of VelzArt zich aan de regels houdt.

Klantcase: Brux

De gecombineerde telefonie oplossing tussen VelzArt, MS Power BI en de klant Brux zorgt voor een brede en goed doordachte telefonie oplossing.

Klantcase: Tallpack International

Sinds 2014 verzorgt VelzArt de complete automatisering voor Tallpack. Dat betekent dat wij alle ICT zaken van A tot Z voor hen verzorgen.
stephanie

Kennis maken?

Wil je graag eens kennis maken en zien wat VelzArt voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen met:

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange