Website

De definitie van webdesign voor VelzArt is het ontwerpen en ontwikkelen van een website, zowel grafisch, functioneel als technisch. Kortgezegd betekent dit dat wij een klant volledig ontzien wanneer zij kiezen voor een website via VelzArt.


Grafisch
Over smaak valt niet te twisten & een goede voorbereiding is het halve werk! Het succes en het goede gevoel bij de oplevering van een website hangt voor een groot gedeelte af van de uitstraling, deze moeten passen bij hetgeen de klant wil. Door middel van een intensief contact tijdens de ontwikkeling van het grafische concept zorgen wij dat de eerste stappen in het webdesign traject direct passen bij de klant.Functioneel
Een website kan bestaan uit een aantal inhoudelijke pagina's en een contactformulier maar kan ook koppelingen bevatten met een nieuwsbriefmodule of Social Media elementen. Op basis van een inhoudelijk gesprek zorgen wij ervoor dat voor de start van een webdesign traject alle elementen duidelijk en besproken zijn. Na afstemming van het grafische concept gaan wij de functionele elementen inrichten in het Content Management Systeem (CMS) Drupal.Afwerking
De afwerking en afronding van een website is een belangrijk onderdeel. Hoe wilt u gevonden worden in Google? Hoe kunt u zelf teksten en afbeeldingen aanpassen? Hoe kunt u de statistieken van uw website bekijken?
Al deze en uiteraard alle andere vragen zullen wij beantwoorden en inrichten tijdens de oplevering van een project.

Bent u op zoek naar een nieuwe website of wilt u uw huidige website laten aanpassen? Laat ons weten wat uw ideeën zijn en wij gaan samen met u aan de slag!