Referenties

Hieronder ziet u een greep van referenties van de afdeling nieuwe media & webdesign.


Voor Voet Verhuur uit Beesd, de organisatie voor het huren van aggregaten, lichtmasten en andere toebehoren hebben wij de volledig nieuwe site mogen ontwikkelen. Het ontwerp komt van de familie Voet zelf, VelzArt heeft de ontwikkeling van het CMS Drupal gedaan.

i-Type is een startende onderneemster welke zich voornamelijk richt op het verzamelen van data ten behoeve van verkoop gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan complete lijsten met potentiële klanten inclusief contactpersonen.

i-Type - Leads4u

Sign-express is de leverancier van reclameuitingen in Geldermalsen, gevestigd op de Aaldor. Door middel van de website wil de organisatie zich verder profileren richting (potentiële) klanten door het weergeven van de verschilende vakdisciplines middels beeldmateriaal.

Sign-Express

De voetbalvereniging uit Rumpt is voor VelzArt zeker geen onbekende, sterker nog, we zijn sponsor van deze club. Zo ook dit jaar hebben we de club weer mogen ondersteunen met een compleet nieuwe website die weer voldoet aan de eisen van nu.

Voetbal Vereniging Rhelico

De website voor André Vermasen Bouw en Onderhoud is een brochure site welke is gevuld met volledig eigen content. De eenvoud van de website zorgt ervoor dat André zelf alle content op de website kan aanmaken en onderhouden.

AV bouw & onderhoud

De Rhenoy Group is al vele jaren klant van VelzArt. Naast het ontwerp van de website is er veel tijd besteed aan de integratie van externe informatie bronnen gericht op gebruikte onderdelen, demontage en schade auto's. De waarde binnen Google is van groot belang voor de organisatie.

Rhenoy Onderdelen BV