Mobiele telefonie

VelzArt telefonie heeft met OVOCOM een eigen mobiele netwerk, gebaseerd op KPN infrastructuur, met dus ruim voldoende dekking en stabiliteit. De mobiele propositie van VelzArt biedt wat je mag verwachten van een mobiel netwerk, snel en betrouwbaar. Iedere periode rollen we daarnaast extra functionaliteiten uit die het gebruik makkelijker maken. Deze functionaliteiten zijn allen toegankelijk in de bijbehorende gratis app.

Recent hebben we onze mobiele abonnementen dusdanig kunnen aanscherpen dat we qua prijzen uitstekend kunnen concurreren met partijen als partijen als KPN of Vodafone. Bekijk onze prijzen verder in deze pagina en laat je verbazen!

Meer nummers per SIM

Vindt u het handig om privé- en zakelijke gesprekken te kunnen scheiden? Bij OVOCOM zakelijk bellen mobiel kunt u twee nummers koppelen aan één simkaart. Dankzij deze functionaliteit kunt u uw tweede toestel dus de deur uit doen. Ook hoeft u dat ene nummer voortaan niet meer door te schakelen naar dat andere toestel. Dit levert u niet alleen veel extra gemak op, maar bespaart u bovendien kosten.

Maandelijks opzegbaar

We gaan er uiteraard voor dat klanten zo langs als mogelijk bij ons blijven en dus klinkt maandelijks opzegbaar een beetje als “je kan altijd bij ons weg” maar feitelijk is het zo. We hanteren korte contracten met als doel hiermee de schaalbaarheid van de oplossingen te faciliteren. Denk bijvoorbeeld dat een medewerker bij een organisatie stopt. Het mobiele abonnement als ook de vaste gebruiker kan per maand worden opgezegd. Laat het wel nogmaals duidelijk zijn, we gaan voor de lange termijn!

VelzArt telefonie app

Deze app is een app voor op uw telefoon en geeft u inzicht in uw belgedrag, bundels en facturen.

VelzArt - mobiele telefonie
VelzArt - mobiele telefonie