over VelzArt | VelzArt - ict & telefonie uit Waardenburg in West-Betuwe

over VelzArt

VelzArt is een zakelijke dienstverlener gericht op ict & telefonie. Het is onze missie om organisaties te laten doen waar ze goed in zijn met hierbij maximaal rendement op de inzet van technologie. Innovatie en kwaliteit vormen al ruim 15 jaar de leidraad binnen onze organisatie. Onze focus ligt op de vakgebieden ict beheer, hosting, internet en telefonie (vast & mobiel).

We zijn gedreven, ambitieus en enthousiast. Naast velen jaren ervaring in de ict sector volgen we nog dagelijks de vele ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet. Daardoor kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een actueel advies en innovatieve oplossing.

Voor bedrijven voorzien we in totaaloplossingen wat zorgt voor besparingen in tijd en kosten. Door continu te investeren in ontwikkelingen en kennis brengen we klanten dichterbij elkaar met de ict technieken die we u kunnen bieden. Efficiënt, duurzaam, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden vanuit onze visie. We staan samen met ons team voor onze klanten klaar en adviseren graag over de mogelijkheden in de wereld van de ict & telefonie.