VelzArt wint twee prestigieuze awards tijdens de Voiceworks Partner Awards | VelzArt - ict & telefonie uit Waardenburg in West-Betuwe

VelzArt wint twee prestigieuze awards tijdens de Voiceworks Partner Awards

Tijdens een feestelijke avond, afgelopen 21 januari 2016, in het Van der Valk Hotel in Almere ontving VelzArt – ict & telefonie uit handen van Voiceworks zowel de Best Mobile Case Award als de New Partner Award. De Best Mobile Case award werd binnen gehaald door een innovatieve mobiele en vaste telefonie oplossing bij één van de vaste klanten op ICT gebied van VelzArt. De New Partner Award was gebaseerd op de hoogste maandomzet gehaald binnen alle nieuw aangesloten partners van Voiceworks.

Voiceworks B.V. riep zijn partners op om innovatieve, complete of klantgerichte cases in te dienen. De cases zijn beoordeeld op innovatie, de toegepaste technologie, klantgerichtheid en de compleetheid van de geïmplementeerde case. VelzArt heeft bij HSB Haaften, een bedrijf dat ijsgrondstoffen en verpakkingen importeert en verkoopt, de volledige telefooncentrale vervangen en alle mobiele abonnementen overgenomen en de klant daarnaast ook voorzien van een glasvezelverbinding volledig geïntegreerd binnen de ICT omgeving.
Naar aanleiding van de beoordelingsronde was VelzArt één van de genomineerden. Een vakkundige jury beoordeelde elke case afzonderlijk. Daaruit bleek VelzArt als beste uit de bus te komen voor de Best Mobile Case Award en zij konden vervolgens deze award in ontvangst nemen uit handen van de jury. Eerder op de avond werd aan VelzArt al de New Partner Award uitgereikt voor wholesaler die in 2015 de hoogste gemiddelde omzet per maand behaalde van alle nieuwe partners.

Johan van de Kolk, accountmanager ict & telefonie bij VelzArt: “Omdat we als ICT partij van bovenaf komen, zitten we veel meer op de integratie en koppelingen met onze andere diensten zoals cloud, internet en hosting. We hebben in 2015 mogen proeven van de samenwerking met Voiceworks. In 2016 gaan we nog harder knallen!”

Richard Bordes, jurylid: “Deze case is de winnaar omdat in de case duidelijk wordt gemaakt dat de sleutel van het succes zit in het flexibeler en concurrerender maken van de klant door hen de juiste oplossing te bieden. Het voordeel van de klant is daarmee op de juiste manier duidelijk gemaakt en de betere communicatie van alle medewerkers binnen de organisatie staat centraal.”

Terry Aurik, CCO van Voiceworks vult aan: “VelzArt is de terechte winnaar van de New Partner Award. Zij zijn nog maar kort partner maar we zien dat ze gedreven en servicegericht zijn en hart hebben voor de zaak en voor de branche waarin we werkzaam zijn. Wij geloven dan ook dat zij aankomend jaar hun groei doorzetten door op maat oplossingen te bieden aan hun eindklanten.”

Voiceworks vierde samen met 200 partners de behaalde successen in 2015. De avond werd op eigen wijze gehost door Jeroen Smits, die in de jaren negentig bekend is geworden door het RTL-programma ‘Moppentoppers’. Er werden verschillende awards uitgereikt aan de partners die in 2015 een uitzonderlijke en toonaangevende case hadden ingediend. Om die reden won VelzArt dan ook de prijs voor Best Mobile Case en de New Partner Award.

Over VelzArt
VelzArt is een “all-round” automatiseerder en leverancier van ict & telefonie producten en diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. Ons doel is uw organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ictbied van onder andere bedrijfsautomatisering, internet, hosting, telefonie en nieuwe media.

http://VelzArt.nl | http://ovocom.nl  

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Zo kunnen zij één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP. Het snelgroeiende Voiceworks heeft meer dan 150 medewerkers in dienst en won in 2011 de Deloitte Technology Fast50 en in de afgelopen jaren 5 keer de Gouden FD Gazelle Award als snelste groeier van de provincie Flevoland. In 2015 won het bedrijf de Main Software 50. Voor meer informatie: http://www.voiceworks.com; @voiceworksnl

Meer informatie voor de pers:

VelzArt – ict & telefonie
Johan van de Kolk
Accountmanager internet & telefonie
0418712401
sales@VelzArt.nl