VelzArt gaat samenwonen! | VelzArt - ict & telefonie uit Waardenburg in West-Betuwe

VelzArt gaat samenwonen!

Voordat verkeerde roddels de wereld in worden geholpen, het klopt, we gaan samenwonen! In 2011 zijn we van elkaar gescheiden, de één in een zakelijk kantoor aan de Ringweistraat, de ander in een winkel en reparatiecentrum aan de Steenweg. Waardenburg is niet groot, de communicatiemiddelen van deze tijd zijn natuurlijk ongekend maar toch, we miste elkaar en om deze reden gaan we dan ook weer samenwonen. We passen natuurlijk allemaal niet samen in het pand aan de Steenweg maar ook niet aan de Ringweistraat 2, daarom hebben we dan ook het pand ernaast erbij genomen. Wel zo makkelijk én we hebben wat meer vierkante meters om nog een stukje te groeien.

Samen in één pand staan we gewoon sterker en gaan we nog meer focus leggen op het voorzien van de zakelijke markt van onze ict & telefonie producten en diensten. We gaan ons reparatiecentrum dan ook uitbreiden met een showroom anno 2018 waar iedere ZZP-er, ondernemer of werkgever zijn toekomstige werkplek kan zien en voelen in een prettige omgeving. Denk bij deze omgeving een goede bak koffie of wat fris, leuke en creatieve vergader- en werkplekken gecombineerd met een frisse uitstraling en je bent op de goede weg. Wij noemen het bij VelzArt kantoreca maar je mag er natuurlijk ook zelf iets van maken.

De organisatie VelzArt – ict & telefonie wil verder en een grotere locatie was en is in deze een must om onze groei verder vorm te geven, vandaar deze stap. We zijn druk bezig om op korte termijn over te gaan en een ieder een exacte datum te kunnen geven maar er moet nog wat ontworpen en geklust worden. Kortom, binnenkort meer!

We gaan samenwonen!