VA Internet Garantie

VelzArt levert al vele jaren internetverbindingen bij klanten door heel Nederland. Het gebruik van internet en dus de waarde voor een organisatie is in de loop der jaren flink gestegen, ook doordat diensten als telefonie, pinnen en het alarm ook via deze verbinding gaan. Een organisatie kan niet meer zonder waardoor uitval van een verbinding altijd een hekel punt is. Een verbinding via internet van VelzArt is altijd uitgerust met een zakelijke modem waarop wij een extra dienst genaamd Managed CPE instellen. Deze dienst verzorgd het onderhoud en de monitoring van een modem, met regelmaat en volledig online. Door de permanente verbinding met het modem kunnen alle zaken vanuit onze vestigingen worden geregeld.

Als extra op deze dienst bieden wij klanten vanaf augustus dit jaar de VA Internet Garantie. Op het moment dat een verbinding bij een klant om wat voor reden dan ook komt uit te vallen hebben wij een modem met internet toegang via 3G/4G beschikbaar. Zodoende kunnen processen binnen een organisatie gewoon doorgang vinden na een zo kort mogelijke onderbreking. Deze extra service wordt gratis beschikbaar gesteld voor klanten met een Managed CPE abonnement.

Wilt u meer informatie over het online beheer van uw modem via Managed CPE of wilt u dat wij uw modem(s) gaan beheren, laat het ons dan weten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden zodat ook u kan profiteren van de VA Internet Garantie.