Is uw website uw visitekaartje?

De huidige economie in Nederland heeft er voor gezorgd dat behoorlijk wat organisaties onder spanning staan. Velen streven naar grotere effectiviteit binnen hun bedrijfsprocessen, andere starten de zoektocht naar kostenbesparingen. Voor iedere onderneming blijft echt één zaak als een paal boven water, er moet meer omzet komen!

Mensen die op zoek zijn naar contactgegevens, een concurrerende partij waar de klant voor gekozen heeft, of een goedkopere leverancier, komen allemaal terecht op de website van de organisatie. Op basis van de uitstraling (het gevoel) naast de beschikbare informatie op de website maken mensen een vluchtige keuze of ze contact opnemen of wederom Google starten om op zoek te gaan naar een collega bedrijf. Vluchtig? Jazeker, gemiddeld mag u erg blij zijn met 30 seconden!

De tijd die je krijgt met je website om een potentiële klant te imponeren is dus kort. Uitstraling, nieuwswaarde en bruikbare informatie zijn essentieel om de tijd zo lang te rekken dat de klant contact met u op neemt. Is uw website representatief? Stel u bent een potentiële klant, zou u contact opnemen?

Benieuwd naar onze mening over uw website? De afdeling Nieuwe Media & Webdesign binnen VelzArt is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en huisstijlen en zij denken graag met u mee. Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op!