terugroepactie Hewlett Packard

Batterijen HP en Compaq notebooks!

Recent heeft HP aangekondigd, in samenwerking met verschillende regelgevende overheidsinstanties, dat er een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma voor terugroeping wordt gestart voor batterijen in bepaalde HP en Compaq notebooks. Het gaat hier om batterijen in notebooks of als reserve / vervangend onderdeel gekocht tussen maart 2013 en augustus 2015 in zowel de zakelijke als consumenten productlijnen. De betreffende batterijen kunnen oververhitten en een brand en verbrandingsgevaar opleveren. 

Het advies vanuit HP Is om direct te controleren of uw notebook een batterij bevat die mogelijk defect is. Dit kunt u online doen door het installeren van een tool of via een handmatig proces. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.hp.com/go/batteryprogram2016

Mocht uit de test(en) blijken dat uw batterij defect is kunt u direct bij HP gratis een nieuwe batterij bestellen!

Vanuit VelzArt willen wij u uiteraard met raad en daad bijstaan mocht het u niet lukken via de bovengenoemde stappen via de HP website. De medewerkers op ons reparatiecentrum zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en dus kunt u altijd binnen stappen in onze showroom op de Steenweg 67 in Waardenburg. Uiteraard kunt u ook telefonisch sparren met onze collega's op het nummer 0418 712404.