Release Apple iPhones. Reserveren kan nu! | VelzArt - ict & telefonie uit Waardenburg in West-Betuwe

Release Apple iPhones. Reserveren kan nu!

Ze zijn er! De IPhone X, 8 en 8 plus.

Wie had dit ooit gedacht, van de allereerste iPhone met een scherm van 3,5 inch naar 8 generaties verder met een scherm van 5,5 inch! En dan hebben we het nog niet eens over de IPhone X gehad, met een scherm van wel 5,8 inch! Bovendien worden deze nieuwe toestellen al standaard voorzien van 64GB of 256GB. Een transformatie waarbij het volledige scherm benut en waarbij een telefoon opgeladen kan worden door middel van een oplaad plateau. Draadloos opladen voor een draadloze wereld, wie wilt dat nu niet?

De telefoon van de toekomst

De IPhone X is de telefoon waarover gesproken wordt. Het apparaat dat ook wel ‘de telefoon van de toekomst’ als zowel de ‘iPhone 10’ genoemd wordt. Een telefoon dat volledig bestaat uit duurzaam glas en roestvrijstaal. De meest geavanceerde telefoon met ontzettend veel nieuwe functies als: augmented reality (weergeven van digitale plaatjes in de werkelijkheid door middel van de camera), Apple pay (betaalmethode), Face ID (gezichtsherkenning), animoji (gezichtsuitdrukking gebruiken voor een geanimeerd karakter), draadloos opladen en natuurlijk voor de echte selfie talenten het maken van mooie selfies met scherpe voorgronden en vervaagde achtergronden voor de allermooiste foto’s! Bovendien bevat dit prachtige apparaat een nieuw IOS-versie, namelijk IOS 11. Samen met een snellere en energiezuiniger processor is dit de perfecte combinatie. En dan niet te vergeten dat dit apparaat een true dept camera heeft waarmee je de mooiste foto’s en video’s kan maken. Al dit alles voor €1159 in de BTW en dat maakt het meteen de duurste en meest geavanceerde iPhone ooit.

Ontmoet de 8 en 8 plus

Vindt je de IPhone X net iets te duur? Geen stress, want daar heeft Apple ook aan gedacht! Namelijk de iPhone 8 en de iPhone 8 plus. Als eerste de iPhone 8 als opvolger van de iPhone 7. Dankzij de nieuwe draadloze wereld van Apple en de nieuwe krachtige A11 Chip maakt het deze apparaten een stuk sneller en betrouwbaarder dan de iPhone 7 en 7 Plus van vorig jaar. De iPhone 8 heeft ook een volledig duurzaam glazen design wat draadloos opladen stimuleert en bovendien waterbestendig en stofvrij is. Uiteindelijk is de iPhone 8 voor €800, - op de markt verkrijgbaar, wat dezelfde marktprijs was voor de iPhone 7 destijds.

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon die nét iets meer kan? Dan is de iPhone 8 Plus misschien wel wat voor jou. Dit toestel is met 5,5-inch een stukje groter dan de iPhone 8. De iPhone 8 Plus werkt supersnel en heeft een grotere batterij waardoor het toestel langer mee gaat. En al deze voordelen voor maar €100, - meer!

Kortom bracht Apple de volgende melding naar boven: ‘Wij verkopen dromen, geen producten’. En daarom zijn de iPhone 8, 8 Plus en iPhone van de toekomst de dromen van Apple van 2017. De iPhone X zal 3 november verschijnen in de winkels, en de iPhone 8 en 8 plus zullen vanaf 22 september te koop zijn.

Reserveren? Uiteraard kan dat! Doe dat hier.