registratie .NL domeinnamen

Wist u dat VelzArt al bijna 10 jaar officieel .nl domeinnamen mag registeren? Wij doen dit via de organisatie SIDN. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de registratie van alle .nl domeinnamen. Met de registratie van een domeinnaam kan VelzArt er voor zorgen dat wanneer mensen naar dit domein gaan via internet ze ook netjes op de  juiste website terecht komen. Of dat bijvoorbeeld de mail op het juiste adres wordt afgeleverd. Dit wordt geregeld via het zogeheten DNS-record. SIDN heeft een prachtig filmpje in elkaar gezet om hier meer duidelijk over te verschaffen. Het filmpje vindt u onderaan de pagina.

Bij VelzArt kunt u ook voor alle andere mogelijke domein extensies registreren als .com, .eu of .info terecht. Uiteraard kunt u niet alleen het domeinnaam registreren maar juist ook naar ons verhuizen zodat wij voor u alle zaken omtrent mail, website verwijzing of alle andere soorten hosting kunnen inregelen. Als full-service automatiseerder staan wij graag voor u klaar, ook wanneer u vragen heeft.

Wilt u een domeinnaam reserveren kijk dan even op deze pagina. Heeft u andere vragen neem dan hier even contact met ons op en één van onze mensen zal zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Auteur: Jan de Jongh