Digitotaal VelzArt

"Kortgezegd, alles blijft hetzelfde maar er zijn net iets meer voordelen voor onze klanten”; aldus Wesley Born, één van de eigenaren van VelzArt – internet & automatisering uit Waardenburg.

Per 1 maart prijkt er op alle uitingen van de computerwinkel uit Waardenburg het oranje en blauw van Digitotaal. Digitotaal is een A-merk concept waar VelzArt onderdeel van uit maakt en is gericht op de consumenten, klein zakelijk en zelfstandigen. De focus ligt op het aanbieden van hard- en software als notebooks, tablets, printers en Microsoft Office. VelzArt maakt onderdeel uit van een lancering van 10 Digitotaal vestigingen verspreid over heel Nederland.

“Officieel heten we nu Digitotaal Waardenburg maar VelzArt is en blijft altijd gekoppeld aan deze vestiging”; klinkt uit de mond van Jacob Lunenberg, de winkelmanager die net als het andere personeel het vertrouwde gezicht blijft in Waardenburg.

Naast het opschroeven van de garantie naar 3 jaar voor het grootste gedeelte van het assortiment zijn er voor de organisatie ook inkoopvoordelen te noteren waardoor zij klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De uitstraling van de winkel krijgt ook nog een boost met een eigen tablet corner waar klanten alle eigenschappen van een tablet zelf kunnen ondervinden en testen. Met een webshop in de zeer nabije toekomst beschikt de computerwinkel over voldoende stootkracht om ook de komende jaren weer een stabiele ICT factor te zijn in de regio.

3 jaar garantie Digitotaal
Digitotaal VelzArt team