up-to-date routers

VelzArt levert al vele jaren routers voor internet verbindingen via DSL en ook glasvezel. Bij de oplevering van een verbinding hoort uiteraard een goede router. Een router zorgt ervoor dat het internet binnen uw huis of organisatie wordt verdeeld naar diverse apparaten, draadloos en via de welbekende kabel. De software die wordt gebruikt door een router kunt u vergelijken met de besturingssysteem op uw PC. Deze software heeft regelmatig updates nodig ten behoeve van verbeterde functionaliteit maar zeer zeker ook in verband met veiligheid. Zonder nu in de technische details te treden kunt u zich goed voorstellen wat de gevolgen zijn als hackers inbreken op uw Wifi verbinding om zo toegang te krijgen tot uw netwerk of wanneer een computer robot zich nestelt in uw netwerk voor het achterhalen van bankgegevens. De levering van een goede router bij een internet verbinding is één maar het bijhouden van de software is minstens net zo belangrijk.

VelzArt biedt een zogenaamde Managed CPE dienst welke de updates van routers reguleert. Daarnaast heeft deze dienst als extra toegevoegde waarde dat wij uw router vanuit onze vestiging kunnen monitoren en onderhouden. Bij eventuele storingen kunnen wij direct anticiperen omdat wij deze signalen direct binnen krijgen vanuit de monitor. Dit laatste zorgt ervoor dat wij een zo kort mogelijk ‘down-time’ kunnen bewerkstelligen. Naast eerder genoemde functionaliteiten is de dagelijkse back-up inbegrepen, zodat wij bij wisseling van (zelfde) router binnen no-time weer verbinding hebben.

Heeft u vragen over het onderhoud van uw router of over onze Managed CPE dienst, laat één van onze medewerkers u hierover informeren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op