skip to Main Content

ICT Bedrijf Waardenburg_

Onze ICT diensten

Werkplekken
Samen zorgen we ervoor dat je werkplek de juiste functionaliteiten krijgt. Die werkplek bestaat uit bijvoorbeeld Office 365.

Cloud
Flexibel, veilig en bereikbaar vanaf elke device, waar en wanneer je ook maar werkt. Dit is dé cloud werkplek van VelzArt!

Internet
Een stabiele internetverbinding is een must voor ieder bedrijf. Wij leveren een veilige verbinding via zowel glasvezel, DSL en 4G.

Telefonie
Bereikbaar, waar en wanneer je wil. Met onze totaaloplossingen rondom telefonie zorgen we daarvoor.

ICT Waardenburg voor het MKB

ICT Waardenburg  – welkom bij VelzArt! Wij zijn de ICT dienstverlener in de gemeente West Betuwe en kunnen je helpen bij alle ICT zaken en schieten binnen een mum van tijd te hulp als dat nodig is.

Wij zijn gespecialiseerd in ICT beheer maar leveren ook telefonie en cloud oplossingen en internetverbindingen. Bij VelzArt stellen we de klant centraal en onderscheiden wij ons door goed te luisteren naar de wensen en eisen om op basis hiervan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk speerpunt. Door de centrale ligging in Nederland en aan de omliggende snelwegen A2/A15 is een bezoek aan ons bedrijf in Waardenburg snel gerealiseerd. Ook kunnen we, wanneer dat nodig is, snel op locatie aanwezig zijn.

Graag nemen wij jouw ICT beheer of ICT zorgen uit handen. Of je nu een telefooncentrale wilt vervangen door een uitstekend werkend, kostenbesparend VoIP-systeem of je op zoek bent naar een veilige manier om bedrijfsgegevens te delen, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en advies op maat te geven.

Bij VelzArt heeft elke klant zijn eigen vaste aanspreekpunt. Mocht die onverwachts niet te bereiken zijn dan is er altijd een andere medewerker uit ons hechte team die je te woord kan staan. Geen enkele vraag is te gek voor ons. Wij zijn het antwoord op ICT!

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Wellicht ook interessant

Maak kennis met Laurens

Wederom een nieuwe collega die we heel graag welkom heten in onze organisatie. Maak kennis met Laurens.

Maak kennis met René

Onze nieuwste collega in de functie ICT Specialist internet & telefonie. Hij stelt zich graag even aan je voor.

February Webinary

De VelzArt webinar weken gaan bijna van start. Verspreid over de hele maand februari organiseren wij webinars over Microsoft Teams en Microsoft 365.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Secured By miniOrange