skip to Main Content

Microsoft Teams handleiding_

Microsoft Teams uitleg die je verder helpt. Bel of mail vrijblijvend.

Microsoft Teams download gratis

Download hier de gratis Microsoft Teams app voor Windows of je smartphone.

Thuiswerken en Microsoft Teams

Thuiswerken en Microsoft Teams is een gouden combinatie. Want Teams vereenvoudigt het samenwerken in je organisatie door alles overzichtelijk te houden. Je kunt o.a. chatten, bestanden delen, met collega’s ter gelijkertijd in hetzelfde bestand werken, videovergaderingen starten en nog meer veel!

Microsoft Teams structureert en vereenvoudigt al deze vormen van overleg waardoor steeds meer organisaties de tool zijn gaan gebruiken. Logisch ook, want het biedt fantastische mogelijkheden. Toch is het voor veel mensen ook wel schrikken: de manier van werken is echt anders en bij implementatie van Teams in een organisatie komt nogal wat kijken.

Met regelmaat organiseren wij webinars om je op gang te helpen bij het inrichten van Teams. Uiteraard is het mogelijk om tijdens de webinar gericht vragen stellen. Daarnaast bieden wij ook een Nederlandstalige Microsoft Teams handleiding aan om een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.

Microsoft teams handleiding

Gratis Microsoft Teams handleiding

Bezoek onze learning omgeving en ga lekker aan de slag met onze Nederlandstalige Microsoft Teams handleiding. De handleiding combineert tekst met duidelijke foto’s. Na het aanmaken van een account krijg je direct toegang tot al onze gratis content. Denk hierbij aan video’s, digitale bladerfolders, PDF bestanden en webinars. Zo is er ook een Quickstart voor Microsoft Teams beschikbaar!

Aanmelden learning omgeving
Niels

Vragen over Microsoft Teams? Wij helpen je graag!

Niels van Hild

Nieuwe media / ICT consultant
ndenhild@velzart.nl

Wellicht ook interessant

We kijken uit naar je vraag…

 

Back To Top