skip to Main Content

Microsoft
Teams sessie_

Prettig en veilig thuiswerken

Bij de implementatie van Microsoft Teams in jouw organisatie komt nogal wat kijken. Gebruikers moeten de juiste rechten hebben en het programma ook écht gaan gebruiken. In onze demo sessies leggen wij de basiselementen van Microsoft Teams uit en wat er allemaal nodig is om goed samen te kunnen werken. Ook bieden wij een Nederlandstalige Teams handboek aan om een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.

Microsoft Teams

Veilig samenwerken en communiceren

Zo kunnen wij Microsoft Teams in het kort misschien wel het beste omschrijven in één zin. De waarheid is echter dat er nog veel meer mogelijk is, Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, kunt vergaderen en bestanden kunt delen. Maar laten we klein beginnen.

Microsoft Teams

Demo sessies

Let op! Vanwege het corona Covid-19 virus worden de sessies nu tijdelijk online gegeven.

Wat is Microsoft Teams nu eigenlijk en hoe kan het mijn organisatie helpen?
In onze Teams sessie bekijken we vanuit een online demo-omgeving naar de verschillende mogelijkheden die Microsoft Teams kan bieden voor jouw organisatie. We starten met een korte introductie van de gedachtegang van Microsoft achter Teams. Vervolgens duiken we direct achter de knoppen en gaan we Teams in de praktijk laten zien.

Voor wie is dit interessant?

  • Mensen die intern de communicatie / samenwerking willen verbeteren
  • Mensen die WhatsApp willen uitfaseren binnen een organisatie omwille van veiligheid
  • Mensen die projectteams / werkgroepen willen ondersteunen met goede tooling
  • Mensen die gewoon interesse hebben in Teams

We zullen in een uur tijd in eenvoudige bewoordingen wat praktijksituaties doornemen en kort de basisfunctionaliteiten zien van Teams. Het is puur de basis van Teams. Ben je echt op zoek naar verdieping in Teams, laat het ons dan weten, dan plannen we een aparte afspraak.

Wil jij een Teams sessie bijwonen? Bel dan naar 0418712400 of maak gebruik van het onderstaande inschrijfformulier.

Gratis Microsoft Teams handleiding aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt gratis onze Microsoft Teams handleiding (Nederlands) om de basisbeginselen te leren.

Microsoft teams handleiding

Deel dit artikel:

Back To Top