Webdesign

De afdeling nieuwe media & webdesign binnen VelzArt richt zich op de ontwikkeling, inrichting en uitvoering van alle facetten binnen de digitale wereld. Hierbij kunt u denken aan zowel grafische, functionele als technische onderdelen. In 2007 is de afdeling gestart met het ontwikkelen van eenvoudige websites voor het MKB en zelfstandigen. Later is de afdeling zich ook gaan richten op webshops en puur grafische elementen als fotografie en huisstijl ontwikkeling. Het pallet aan diensten op dit moment bestaat uit de volgende onderdelen:

De mogelijkheden binnen de digitale wereld zijn zeer divers en vaak voor ondernemers lastig te overzien. De ontwikkelingen op het gebied van internet kunnen voor u als ondernemer kansen bieden, indien op de juiste manier gebruikt. Door de kennis en ervaring binnen onze afdeling nieuwe media kunnen wij vaak direct inspelen op de eisen en wensen van de klant. Daarnaast kunnen wij ook als sparringpartner dienen om zo te komen bij die oplossing die het beste perspectief biedt voor u als klant.

Als organisatie maar zeker ook als afdeling werken wij niet alleen vanuit Waardenburg. Wij hebben klanten in en buiten de Betuwe zoals Geldermalsen, Tricht, Culemborg, Opijnen, Neerijnen en Tiel. Het internet zorgt er natuurlijk voor dat we ons niet hoeven te beperken tot een locatie.

Heeft u vragen of ideeën over een van de elementen binnen het vakgebied van nieuwe media & webdesign laat de afdeling u dan informeren. Voor meer informatie neem contact met ons op.