skip to Main Content

Microsoft Teams handleiding_

Microsoft teams handleiding

Microsoft Teams uitleg die je verder helpt. Bel of mail vrijblijvend.

Microsoft Teams download gratis

Download hier de gratis Microsoft Teams app voor Windows of je smartphone. Maak gebruik van onze Microsoft Teams uitleg (zie handleiding) voor het inrichten van een goede basis.

Thuiswerken en Microsoft Teams

Thuiswerken en Microsoft Teams is een gouden combinatie. Want Teams vereenvoudigt het samenwerken in je organisatie door alles overzichtelijk te houden. Je kunt o.a. chatten, bestanden delen, met collega’s ter gelijkertijd in hetzelfde bestand werken, videovergaderingen starten en nog meer veel!

Microsoft Teams structureert en vereenvoudigt al deze vormen van overleg waardoor steeds meer organisaties de tool zijn gaan gebruiken. Logisch ook, want het biedt fantastische mogelijkheden. Toch is het voor veel mensen ook wel schrikken: de manier van werken is echt anders en bij implementatie van Teams in een organisatie komt nogal wat kijken.

Met regelmaat organiseren wij webinars om je op gang te helpen bij het inrichten van Teams. Uiteraard is het mogelijk om tijdens de webinar gericht vragen stellen. Daarnaast bieden wij ook een Nederlandstalige Microsoft Teams handleiding aan om een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.

Gratis Microsoft Teams handleiding PDF aanvragen

Hoe werkt Microsoft Teams? Dit is een veelgestelde vraag die we regelmatig voorbij zien komen. Vul het onderstaande formulier in om daar achter te komen! Je ontvang geheel vrijblijvend onze digitale Microsoft Teams handleiding in PDF. Doe er je voordeel mee en ga lekker aan de slag met onze Nederlandstalige Teams handleiding. De handleiding combineert tekst met duidelijke foto’s.

Niels

Vragen over Microsoft Teams? Wij helpen je graag!

Niels van Hild

Nieuwe media / ICT consultant
ndenhild@velzart.nl

Wellicht ook interessant

VOXTUR kiest VelzArt als nieuwe ICT-partner

Wij zijn trots dat VOXTUR, een consultancybureau op het gebied van AFAS software en organisatieontwikkeling, VelzArt het vertrouwen heeft gegeven als haar nieuwe ICT-partner.

ALS Sunrise Walk

Wij helpen mee in de strijd tegen ALS en zullen in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 februari de zonsopgang tegemoet lopen.
Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange