skip to Main Content

February Webinary_

Vragen? Bel of mail vrijblijvend!

Een leerzame maand vol nieuwe inzichten. Doe ook mee!

De VelzArt webinar weken gaan bijna van start. Verspreid over de hele maand februari organiseren wij webinars over Microsoft Teams en Microsoft 365. Daarbij vertellen we niet alleen een verhaal, maar laten we je de werking live ervaren tijdens een online demonstratie!

Omdat we interactie belangrijk vinden beperken we iedere webinar tot maximaal 20 deelnemers. Mocht je ingeschreven staan voor een sessie die vol is dan nemen we contact met je op voor deelname aan het webinar op een ander moment.

Webinar – Hoe werkt Microsoft Teams?
Vrijdag 5 februari 11.00 uur
Dit is een basis sessie voor gebruikers die kennis willen maken met Teams. Wat is Teams? Wat kan je er allemaal mee? Hoe werkt het met SharePoint en OneDrive?

Webinar – Wat kan er nog meer met Teams?
Vrijdag 12 februari 11.00 uur
Dit is een vervolg op sessie 1 waarbij we meer in gaan op extra functionaliteiten en nieuwe features die in de afgelopen periode zijn gereleased.

Webinar – Wat kan er allemaal met Microsoft 365?
Vrijdag 19 februari 11.00 uur
Dit is een praktische sessie waarin we aan de hand van een praktijk voorbeeld door applicaties als Teams, Forms, SharePoint, OneDrive, Power Automate, PowerApps en PowerBI gaan lopen.

Webinar – Microsoft 365 security
Vrijdag 26 februari 11.00 uur
Deze sessie gaat in op de security elementen die beschikbaar zijn binnen Microsoft 365. Denk hierbij aan de veiligheid  van identiteit, apps en apparaten.

Schrijf je nu in

Back To Top
Secured By miniOrange