skip to Main Content

Klantcase
VOXTUR

Organisatie:
VOXTUR | Laat verandering werken

Werkzaamheden:
Zorgt voor eenvoud in digitale bedrijfsprocessen

Medewerkers:
35+

Klantcase VOXTUR

Het jonge en energieke bedrijf VOXTUR maakt grote stappen in haar ontwikkeling. Met IT als corebusiness, biedt VOXTUR haar klanten waardevolle ontzorging op dit gebied. Ondanks deze expertise heeft het bedrijf er bewust voor gekozen om de volledige interne ICT uit te besteden aan een externe partij. Daarbij is VOXTUR met ons een partnerschap aangegaan. VelzArt is door VOXTUR geselecteerd om het volledige beheer van hun ICT-infrastructuur op zich te nemen. Deze samenwerking is halverwege 2022 van start gegaan en vormt een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van VOXTUR. In deze casus wordt nader ingegaan op de redenen en overwegingen achter deze beslissing.

Over VOXTUR – Laat verandering werken

VOXTUR is opgericht door ervaren professionals uit de keuken van AFAS. Met een sterke ambitie hebben ze VOXTUR opgezet als een consultancyorganisatie voor functioneel beheer van AFAS-software. Hun missie is om organisaties te helpen voorop te blijven lopen in de digitale wereld door technologie te moderniseren, processen te verbeteren en ervaringen te transformeren.

Met een focus op IT als corebusiness, biedt VOXTUR haar klanten waardevolle ontzorging op dit gebied!

“ICT of IT is natuurlijk een breed begrip. Onze mensen weten echt wel hoe een laptop werkt en kunnen voor het grootste gedeelte ook prima het onderhoud zelf doen, maar dit wil je niet. Je wil dat die ‘zorgen’ worden weggenomen bij ons als aansturende factor maar zeker ook dat alles gewoon goed is, veilig en uniform. Voor onze mensen zijn werkplekken hun tooling om het maximale te behalen bij onze klanten, dus dit moet goed zijn.”

– aldus Tim van Beek, algemeen directeur van VOXTUR

Uniforme werkplekken

Wat moet een werkplek allemaal bieden voor een medewerker van een organisatie? Voor 90% bestaat het uit standaard elementen, 5% wellicht functie afhankelijk en misschien dan nog 5% persoon specifiek? Samen met VOXTUR zijn we op zoek gegaan naar de ideale inrichting van een werkplek. Door deze vast te leggen, te documenteren en in een ENOA – beheerde werkplek 365’ profiel aan te maken zijn nieuwe medewerkers binnen no-time voorzien van een compleet volwaardige werkplek en een zo’n optimale out-of-the-box ervaring. Werkt een systeem niet meer naar behoren? Dan laten we de installatie opnieuw runnen en de werkplek is weer als nieuw. Door directe synchronisaties met de cloud zijn bijvoorbeeld bureaubladen en gesynchroniseerde documenten exact hetzelfde zoals de werkplek de laatste keer is achter gelaten. Het verschil: snelheid. Door de nieuwe installatie draait alles weer als een zonnetje, zonder veel werkonderbreking.

Meer weten over onze ICT oplossingen? Neem vrijblijvend contact op.

Veiligheid voor alles

“Onze mensen werken veel bij en voor klanten. Een werkplek en de data moet natuurlijk veilig zijn, in alle gevallen! Of het nu gaat om een reguliere inlog bij de klant of na bijvoorbeeld diefstal van een laptop. Je wilt dat het goed geregeld is! ”

– aldus TJ Marshall, algemeen directeur van VOXTUR (afgebeeld op bovenstaande foto)

Data is essentieel voor de werking en continuïteit van een organisatie. Als gegevens verloren gaan door bijvoorbeeld een systeemstoring, hacking of menselijke fouten, kan dit ernstige gevolgen hebben. Denk aan productieverlies, vertragingen in dienstverlening en klantverlies. Met ENOA – beheerde werkplek 365 zorgen wij voor een veilige ‘digitale’ werkplek waar onafhankelijk van plaats en apparaat er met veilige toegang tot bedrijfsdata gewerkt kan worden. De gecombineerde diensten gericht op veiligheid waaronder ENOA en Microsoft zorgen voor deze kaders; antivirus, 24/7 proactieve monitoring en ransomware detectie met sterke Microsoft technieken als Microsoft Endpoint manager. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel te schakelen en eventuele wijzigingen en uitbreidingen bij VOXTUR snel door te voeren en de gebruikers zorgeloos te laten werken.

“Het mogen leveren van diensten aan deze prachtige jonge en groeiende organisatie is sowieso al een plus maar met in het achterhoofd dat zij ook echt wel weten wat er qua ICT speelt in de markt maakt het mij echt wel trots dat we deze samenwerking op hebben kunnen zetten”

– meent Laurens Niks, accountmanager bij VelzArt

Niet alleen Laurens, wij als VelzArt zijn natuurlijk blij en trots en kijken uit naar een lange samenwerking met VOXTUR, laat verandering werken.

Vragen of meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze ICT oplossingen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange