skip to Main Content

Borrel bij de Buren

Onder het mom “Beter een goede buur dan een verre vriend” willen we jullie graag uitnodigen voor vrijdagmiddag 22 april. Het is dan tijd voor een Borrel bij de Buren. Wij, VelzArt – Het antwoord op ICT, zijn sinds begin februari van dit jaar de ‘mede-bewoners’ van het pand aan de Oude Bosscheweg 5 nadat we het pand reeds vorig jaar al hadden gekocht. We hebben de 2e, 3e én 4e verdieping volledig in het nieuw gestoken en daar zijn we stiekem best heel trots op. De werkomgeving/plekken op 2 en 3 zijn echt een lust voor het oog en ja, de ‘zolder’ leent zich prima voor wat gezelligheid.

Op 22 april zijn jullie dan ook van harte uitgenodigd voor een drankje met een lekkere bittergarnituur. Wie we zijn, wat we doen, waar we vandaan komen en hoe lang we al bestaan? Dit zijn vragen die we uiteraard dan graag in persoon met jullie willen bespreken. We starten rond de klok van 17.00 uur met een geschatte eindtijd van 19.00 uur. We willen dit graag goed voorbereiden en dus is ook de vraag of jullie je via onderstaande button aan willen melden voor het event. We hanteren een maximum van 5 personen per organisatie. Onze zolder is echt een top ruimte maar we moeten wel rekening houden met de ruimte die we tot onze beschikking hebben.

We zouden het heel leuk vinden als jullie aanwezig kunnen zijn. Mochten er vragen zijn, schroom niet en neem contact op met één van onze mensen.

Facilitaire vragen: Niels den Hild – fz@velzart.nl – 088 2500 205
Vragen over 22 april: Laurens Niks – lniks@velzart.nl – 088 2502 211

Tot de 22ste!

Directie VelzArt
Wesley Born & Bart van Velzen

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange