skip to Main Content

Wouter  Welkom!

Vragen over dit onderwerp?

Extra versterking team service

Welkom, Wouter! We zijn zeer verheugd je als nieuwe werknemer bij VelzArt te mogen verwelkomen. Op 21 april begon Wouter zijn eerste werkdag bij ons op kantoor in Waardenburg. Hij stelt zich graag even aan je voor.

Hallo, ik ben Wouter Lodder – 27 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en ons zoontje van 7 maanden in Zuilichem. Ik kom oorspronkelijk uit Ridderkerk – bij Rotterdam (maar daar hoor je niks van). In September 2016 besloot ik te kijken wat er aan de andere kant van het water te beleven was en ben ik bij mijn vrouw ingetrokken. Mijn interesses liggen vooral in retro (lees oude) en moderne technologie. In mijn vrije tijd game ik graag of lees ik een goed boek.

Sinds de afronding van mijn studie in 2013 ben ik werkzaam binnen de IT en heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in de IT support. Mijn vorige werkgever was Ingram Micro en daar werkte ik op de IT afdeling binnen het warehouse van Bol.com in Waalwijk, hier ondersteunde wij alles van Laptop tot sorteer machine.

werken-in-de-ict

Bij Bol.com draaide alles 24/7 en na vele dag/avond/weekend diensten gedraaid te hebben heb ik na de geboorte van ons zoontje besloten om wat meer ritme en structuur te zoeken. Ik ging op zoek naar een leuke werkgever in de buurt die me zowel regelmaat als uitdaging kon bieden in een fijne werkomgeving. Zo ben ik bij VelzArt terecht gekomen.

Ik hoop hier een goede start te maken en ik hoop dat ik hier mijn carrière verder op kan bouwen.

Dit artikel is geschreven door Wouter en

Roy Dekker

Online Marketeer
rdekker@velzart.nl

Recente publicaties

MS Teams krijgt ruimtelijke audio

Teams is onlangs uitgerust met ruimtelijke audio, wat zorgt voor een betere luisterervaring tijdens videogesprekken met meerdere deelnemers.

Onze nieuwe collega Arjan Klootsema

Ontmoet Arjan, onze nieuwe aanwinst! Met zijn enthousiasme voor klantgerichtheid, gaat hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

Klantcase: VOXTUR

Data is essentieel voor organisaties. Met ENOA - beheerde werkplek 365 bieden wij VOXTUR een veilige 'digitale' werkplek met overal veilige toegang tot bedrijfsdata.

Koen in gesprek met Dennis Kluytmans

Als recruiter bij VelzArt kreeg Koen een jaar geleden de kans om getalenteerde kandidaten te vinden. Één van de talenten die recent bij ons is gestart is Dennis.

We kijken uit naar je vraag…

Back To Top
Vacatures
Secured By miniOrange